Bende buna katılmıyorum işte.Motor ve yürüyen bir şekilde halledilir ama kaporta halledilmiyor işte,arabanın sizce orjinal boyası ve darbesizi ile boyalı ve darbeli olanına bi bakın nasıl duruyor.Motor veya yürüyen herhangi bir parçasını değiştirip veya yenilediğiniz zaman sorun ortadan kalkar.Ama kaporta ve iç aksam için aynı şeyleri yapamazsınız.
ortadan 2ye ayrılmıs arabalar bıle yapılıyor. ve kazasız araba pıyasada bulmak zor. son model araclar bıle kazalı oluyor. şahit oldum.
her araba dikiş tutar dıye bırseyde yok. ıyı bır ustaya yaptırırsanız arabanız gayette guzel olur. nasıl 80 model bır arac restore edılıyorsa..
motor ve yuruyen sanıldıgı kadar hafıfe alınıcak bır konuda degıl . sonucta masrafı kaportaya masrafına gore daha fazla cıkabılır. ama gıdıpte sagından solundan yemıs araba alın demıyorum. yok camurluk degıstı.kaput boyandı vs vs bunlar basit seyler dıye dusunuyorum. gosterırsınız guzel bır servıse yada tamırcınıze. sıze gereken cevabı verır zaten. her araç dikiş tutmuyor bılıyorum. ıstedıgınız kadar masraf edın yuruyenıne susuna busuna . en ufak bı yerden bır arza mutlaka verıyor. saygılar