Gönderen Konu: Son karar Golf 4  (Okunma sayısı 13601 defa)

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
Ynt: Son karar Golf 4
« Yanıtla #28 : 18 Eylül 2010, 15:14:07 »
araştırmaya devam ediyorum, tatil filan girdi araya şu sıralarda biraz ara vermiş olsamda hayırlısıyla golf 4 olacak Allahın izniyle. yorumlarınızı dikkatli bir şekilde okuyorum, site dışından da bilen, binen insanlara soruyorum sonuç olarak 20.000 tl şuanki piyasanın gereği normal fakat 6 ay-1 sene geriye dönülürse arabasına göre 1-2 milyar üzerine koymuş gözüküyor. Benim karar vermem gereken konu ya beklemeye devam kış gelene kadar yada 20 milyarı gözden çıkarıp temiz bişi almak. (Bütçe kabul ettiği sürece)

Benimde kısmetimde muhtemelen bişi vardır şuanda hayırlısını dilemekten başka bi çarem yok. 20 milyarlık bi araba gerçekten beni zorluyacağından beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor.

yorumlarınız için tekrar tşk.

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
Ynt: Son karar Golf 4
« Yanıtla #29 : 19 Eylül 2010, 01:46:08 »
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Golf 4 almaya çalışıyorum 2 seçenek var sizin görüşünüzü almak istedim en azından seçeneğinizi yazarsanız çok mutlu edersiniz. Şimdiden tşk.

1 Seçenek :2001 Model Golf 4 Tridline 48.000 Km Orjinal (Eşimin dayısı arabayı alırken nasıl araştırdığını biliyorum). Brc Tüp var. Manuel Klima.Kışlık lastikleride var, sadece 1 kış kullanılmış. Çelik jant YOK. Muayyenesi 1,5 Sene var. Güzel olan yeşil varya içi bej döşemeli olandan Grimsi gibi. Arabada arka sağ çamurluk değişmiş. 3-4 yerde lokal boya var. Kabut ve tavanda boya yok. araç kesinlikle kuaföre girmesi lazım bej döşeme hemen kirlenmiş. Çalışmayan aksamı yok. Lpg 5000 km önce takıldı. Fiyatı 19.600 TL

2 Seçenek :2001 Model Golf 4 Confortline 140.000 km.de. Brc Tüp var. Digital Kilima. Muayyenesi hakkında fikrim yokç İçi bej döşeme. Arabada değişen yok. 3 yerde lokal boya var. Kazasız diyor computestte belli olacak. Renk lacivert. confortline burdakiler biliyo zaten, çelik jant, yağmur sensörü v.s. var. 19.750 TL

Cevap veren arkadaşlara tşk ederim.   

Arkadaşım donanıma falan pek önem vermiyorsan senin de geçmişini bildiğin 1. aracı al.arada 100 bin km fark var bu az değil.tabi km orjinalse çünkü baya bi düşük.Ayrıca 1-2 parça değişene ve 2-3 parça boya varsa pek takma.zaten arabası full orjinal olan ve gram boya olmayan 3-4 bin fazla istiyor.önemli olan boya değil değişen zaten.parça niye değişmiş kimi insanlar çok sinek olur en ufak bişeyde değiştirir eğer öyle bir durum varsa önemli değil.tabi ağır bir kaza sonucu değişmişse ve şaselere zarar vermişse o zaman durum başka.
bence 1. araç mantıklı kmden dolayı.  :tamamdir