Gönderen Konu: Beyaz Güvercin....  (Okunma sayısı 97385 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Beyaz Güvercin....
« Yanıtla #224 : 07 Kasım 2010, 10:32:44 »
logo yerine davsana bayildim super olmus abi  ;D :tamamdir

Sorma cemre hemen gittim parçacıya baktım ama yokmuş tek davşan olsaydı alacaktım :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı halilom

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #225 : 08 Kasım 2010, 22:50:30 »
benimde aklıma nerden gelmiş bilmem heveslendirdik milleti :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #226 : 20 Nisan 2011, 21:22:31 »
 Bugün Beyaz güvercini satılığa çıkardım sağolsunlar 3 saat içinde 500 kişi tıklamış. Telefonlarımda susmak bilmiyor sanırım en hızlı mk1 satışı gerçekleşicek arayan kişilerin çoğuda 50 yaş üstü ve arabadan anlayan kişiler.  Kısa zamanda satılırsa kısa zamanda yeni bir GTI doğabilirmi desek :) :)

İlan no : 47662756
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #227 : 20 Nisan 2011, 21:26:10 »
Bugün Beyaz güvercini satılığa çıkardım sağolsunlar 3 saat içinde 500 kişi tıklamış. Telefonlarımda susmak bilmiyor sanırım en hızlı mk1 satışı gerçekleşicek arayan kişilerin çoğuda 50 yaş üstü ve arabadan anlayan kişiler.  Kısa zamanda satılırsa kısa zamanda yeni bir GTI doğabilirmi desek :) :)

İlan no : 47662756
Erşan abiii senin canını yerim ben o nasıl bir ağız hareketi o nasıl bir GTI deyiş kurban olurum o söze ben vaz geçemedin unutamadın tadını demi  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : 20 Nisan 2011, 21:29:54 »
Doktorum hayırlısı ne ıse olsunn..
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #229 : 20 Nisan 2011, 21:30:41 »
abi dıesel kalsın al GTI yı kenarda dursun yavas yavas topla  :)
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : 20 Nisan 2011, 21:35:23 »
abi hayırlı satışlar hayırlısı neyse o olsun  :tamamdir
H.G WORKS

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #231 : 20 Nisan 2011, 21:36:23 »
 Herşey olabilir gökhan.. Planlarımı yaptım.  Bu arabada çok güzel satmayıda pek istemiyorum. Bugün ilanını koydum aracın daha çok arayan oldu nasip kısmet tabi. Satılmassa bu yazın güzelce bir boya bakımı yapıp 1,9TDI swap planı kuruyordum. GTI dan inip normal dizele geçince gaz pedalını döşemeye dayamak biraz ağır geldi bana :D :D Bakalım satılırsa elimin altında 1 tane EG bide DX GTI var ama ilk planım EG yi koşturmak olucak..

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : 20 Nisan 2011, 22:01:29 »
hayırlısı olsun abi Gti lar tanıdık mı siteden mi yoksa sen mi çıkarıcaksın yeni bir tane? ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : 20 Nisan 2011, 22:05:40 »
Herşey olabilir gökhan.. Planlarımı yaptım.  Bu arabada çok güzel satmayıda pek istemiyorum. Bugün ilanını koydum aracın daha çok arayan oldu nasip kısmet tabi. Satılmassa bu yazın güzelce bir boya bakımı yapıp 1,9TDI swap planı kuruyordum. GTI dan inip normal dizele geçince gaz pedalını döşemeye dayamak biraz ağır geldi bana :D :D Bakalım satılırsa elimin altında 1 tane EG bide DX GTI var ama ilk planım EG yi koşturmak olucak..
Hadi İnşallah  :sevgi: Bende benim kızı haftasonları binmek için ayırıp + MK1 GLD düşünüyodum hatta buldum babam Ventoyu sokunca kafama vaz caydım ama yakıt konusunda en ideali MK3 GTD diyolar kısmetse ilerde benim kızı inci tanesi gibi toplayıp MK3 GTD alma hayalim var olmadı bi MK1GLD-MK1GTI takılırız gönül ister ikiside GTI olsun ama saolsun TR'de bu hayat şartlarında güzel temiz bakımlı benzinli bir arabaya binmek çok zor ben hala benzinde kullanıyorum ama herkesten akılsız sözleri alıyorum ama ben anlamam gerekirse satarım yinede LPG denen o şeyi taktırmam kızıma  :( Hadi İnşallah Erşan abim sana bi EG daha alıcaz bak BOSCH'un servisindede çalışmaya başlarsam ki kısmet olursa öyle olucak o kaputu sadece bana kaldırtırsın artık  :melek:

Çevrimdışı cgds

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : 20 Nisan 2011, 22:33:14 »
güzel hareketler bunlar.. :)
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #235 : 20 Nisan 2011, 22:36:30 »
güzel hareketler bunlar.. :)
Sen nerelerdesin abi havalar düzelmeye başladı yeni çıktın piyasaya MK1'le beraber sende mi kış uykusun yattın branda altında  :)

Çevrimdışı cgds

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : 20 Nisan 2011, 22:39:20 »
öyle oldu gibi :) bu aralar baya bi yoğunum hala ofiste çalışıyorum.:( bu ay bitsin buluşma hazırlıkları başlayacak.. :tamamdir (konu dağılmasın)
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : 20 Nisan 2011, 22:44:46 »
öyle oldu gibi :) bu aralar baya bi yoğunum hala ofiste çalışıyorum.:( bu ay bitsin buluşma hazırlıkları başlayacak.. :tamamdir (konu dağılmasın)
Bi dakka sende mi BBB'ye geliyosun  ::)