ben her aksam iş dönüşü II. koprü yolunda emniyet seridinden gidenlere inat arabyı şeridi ortalayarak gidiyorum iki kişiye ceza yazdırdım polisten kaçmaya calısırken ama bunu tek basına yapmak daha zor, eds sistemini yaygınlastırmaları lazım
HÜRRİYET - TÜRKİYE'NİN AÇILIŞ SAYFASIumarım kimse yanlış anlamaz amacım avrupa propagandası yapmak yada avrupa hayranlığınu dile getirmek değilbu tür görüntüleri ben bizzat avrupada gördüm ancak sizlerle de paylaşmak istedimsadece olaya bakın ve inşallah bizde de böyle olur diyelim
Sudan hidrojene ayrıştırıp yakıt elde etmek.Bunu uzaten dünyada yapanlar var.Bizim insanımızında yapması güzel tabi, ama bizim memlekette adama yeni bişey icat edince güüyolar çalışmaz diyip kestirip atıyolar
ben haberlerde ızledım. bayan şoför karşıdan gelen ambulansa yol vermıyor. ınanılmaz bır haberdı şok oldum resmen.şahsen arkamdan bı ambulans gelırse sağa yanasırım. benı gectıkten sonra ya aynı şerıtıme gecer yavas yavas gıderım arkadakılere kıllık olsun dıye sırf. yada gectıgım serıtte kalırım. katıl gıbı araba surenler var sokaklarda. bıgun alıcam bır tane dodge fargo . yemın edıyorum hepsını parcalıcam. stres yaptım vallahı