Gönderen Konu: ses sistemi  (Okunma sayısı 9666 defa)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Ynt: ses sistemi
« Yanıtla #14 : 03 Ekim 2010, 13:15:56 »
bana diyorsan beni tatmin ediyor.benim için önemli olan yüksek ses değil, ses kalitesi.kaldı ki sesi de yarısına kadar anca açabiliyorum
:tamamdir
KARDEŞ galiba ssen de benim kafadansın ben de yüksek ses değil kaliteli ses isteyenlerdenim. zaten dediğin gibi hem sesi çok açamıyoruz hem de yüksek sesli müzikten bişey anlamıyorum. Ancak benim araçta orjinal vw cd changer var bu yüzden cd çaları değiştirmek istemiyorum. sadece arka hoparlörlerden biri çalışmıyor biri de cızırtı yapıyor. bu ikisini değiştireceğim. belki de 4 ünü değiştiririm bukonuda bana önerileriniz nelerdir arkadaşlar?
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Ekim 2010, 13:16:08 »
Bass'sız muusiiikiii bana göre değil kardeş sesin fazlalığıyla ilgili değil ki bu durum kendisiyle ilgili açmasanda kulağında tınısı (tweeter) ve ağırlığıyla (bass'ı)tüm ana hatlarını alabileceğin bi müzik dinlemeni sağlar bakma sen çastırı-çastırı gezen tiplere onlar teknolojiyi kötüye kullanıyorlar kaldıki lastiğin kötüsü zorlandığında nasıl kendini bırakırsa setin kötüsüde öle kendini bırakır o nedenle fazla sesi açmak genelde riskli bir durumdur..

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #16 : 03 Ekim 2010, 13:24:21 »
bu yaz ankaradaydım 1 hafta.çeşke önce tanışsakta dinletseydim.bas yok değilki.hatta bas ayarı +2 veya +3 te kullanıyorum(maksimum +6).yani yandaki partmanları sallayan setlerle işim olmaz.orjinal 4 bas pioneerle arkadaşın evine gittiğimde aracın camları kapalıyken sadece basını hissediyorum 2. kattan diyor ve zile basmadan kapıyı açıyor.bende amfisiz böyle ses vereceğini düşünmüüyordum ama gerçekten çok tatminkar.