Gönderen Konu: ses sistemi  (Okunma sayısı 9663 defa)

Çevrimdışı caferfidan

• Profili Görüntüle
ses sistemi
« : 24 Eylül 2010, 21:14:10 »
Arkadaşlar merhaba. Ben çok yeni bi golf 4 sahibiyim. haziran ayında aldım aracımı ve ilk aracım. şu ana kadar herşeyinden memnunum aracımın ancak geçenlerde bi arkadaşımın peugeot 307 sine bindim. içinde mükemmel bi ses sistemi vardı. daha sonra kendi aracıma bindiğimde müzik dinleme isteğim kayboldu  :-\ bu yüzden de arabama ses sistemi yaptırmak istiyorum. ancak maddi durumum çok iyi değil orta seviyede bişeyler yaptırmayı düşünüyorum ama bu konu hakkında hiç bi bilgim yok. eğer yardımcı olursanız sevinirim. Linklerle ve fiyatlarıyla desteklerseniz ayrıca memnun olurum. görüşmek dileğiyle...

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
Ynt: ses sistemi
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2010, 21:56:33 »
öncelikle alacağın teyp en iyisi olsun çünkü bilgisayarın monitörüne benzer 3 kez kasa değiştirsen 6 ile 10 yıl arası zaman yapar bu bakarsın mönitör hala eski monitördür ona göre düşün taşın ama teyp konusunda acele etme ama teybim var diyorsan kaç sub koyacaksın koyacağın sublar ne kalitede olacak ona göre bir anfi gerekir kolon için ayrı sub için ayrı alacak paran koyacak yerin varsa iyi yoksa tek amfi de işi bitirmelisin yani keseyi azıcık açmalısın sub en son kutu bass bence alma ben taktım memnun kalmadım kare bas MDF'den yapıldığı için yani daha sert olduğu için daha iyi ses veriyor sanırım ben şu anki sistemimden memnunum pioneer 7100 teyp (in-dash varsa takas yapabilirim) JBL amfi (modeline sen karar ver) infinity sub whofeer aldım gayet memnunum tabi ben orta düzey bir kullanıcıyım çok da anlamam bu işden belki o nedenle bana yetiyo olsun cehalet en büyük erdem kardeş paran cebinde kalıyo :) yoksa biz de bilirdik nakamichi teyp alıp rockford fosgate sub ile inletmeyi ama yok işte namussuz ne edek  ::)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2010, 22:51:43 »
Ne kadar bütçe ayırdığın önemeli ona göre bir yol çizmen lazım.Ama ne yaparsan yap JBL bas alma.Bİrde bagajın sana ne kadar gerekli olduğu konusu var pandizot mu yaptırıcan kutu bas mı alıcan.Teyp olarak ben pioneer 6800 kullanıyorum 6 sene oldu bir yaramazlığını görmedim.PİONEER DEH-P7650MP EFSANE TEYİP..SIFIR GİBİ.. GittiGidiyor.com'da #30794551 teybin ben hastasıyım bir bak istersen.Ayrıca pioneer TS-W308F bası öneririm.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2010, 00:00:08 »
kardeş USB olsun teybinde gerisi olmasada olur yada herşeyi olsun ama USB port yoksa ben almiyim  :saygılar

Çevrimdışı xq288

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2010, 00:42:19 »
öncelikle bir bütçe ortaya koymalısın ki yardımcı olalım ve beklentin ne yönde şiddet mi yoksa kalite mi?

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2010, 00:47:32 »
Güzel bi mp3 çalarlı teyp al,yani markasını senin belirleyeceğin bişey olsun.2 Takım jbl companent ve normal bi seviyede amfi sana yeterli dolgunlukta ses verecektir ilk etapta.Zaten jbl yeni bir companent çıkarmış genelde herkes tavsiye ediyor.Bende bu şekilde bi sistem yapıcam benim makinaya.Bi süre ses kalitesi sana yeter bence,daha sonrada en kötü ihtimal bi bass alısın ve devam edersin.
03.06.2005

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2010, 11:58:36 »
kardeş USB olsun teybinde gerisi olmasada olur yada herşeyi olsun ama USB port yoksa ben almiyim  :saygılar
önemli bir ayrıntı :tamamdir
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2010, 11:58:58 Gönderen: ÜRENCİK »

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2010, 23:57:45 »

:saygılar

evet bencede onemlı bı ayrntı bende sadece cd calar varken yenı sarkıları atmaya üşeniyodum cd yapmak zor gelıyodu ...ufaktan bır sistemı yapmaya karar verınce cd çaları usb lı aldım kurtuldum...tavsiye ederım valla buyuk rahatlık
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı tyaniklar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2010, 10:01:18 »
Öncelikle herkese selam. Henüz 8 günlük bir Golf IV sahibiyim. Aracı almadan da bu forumu okuyordum ve karar vermemde burada yazılanlar da etkili oldu:)
Aracımda orijinal teyp duruyor hala. Dün bir transmitter cihazı aldım ancak radyo freakansını ayarladığım zaman teyp no tp deyip yeni frekans aramaya başlıyor. Bu tp arama meselesi nedir nasıl önleyebilirim bilgisi olan var mı?
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2010, 10:02:22 Gönderen: tyaniklar »

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2010, 10:09:53 »
amfi mid takım sub arıyorsan satılıklarda ilanım var emin ol tatmin eder :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #10 : 03 Ekim 2010, 12:54:08 »
orjinal 4 philips hoparlör+4 tweter var.pioneer deh-3150 usb aldım.beni çok tatmin ediyor.ayarlarını iyi yaptıktan sonra benim açımdan basa bile gerek yok.bu arada oto teypçim üzerindeki hoparlörlerin amfisiz kullanımda componentlerden daha verimli olduğunu söyledi.

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Ekim 2010, 13:01:28 »
hayırlı olsun kardeş bi sub alır amfiyide sadece sub'a bağlarsın o zaman biraz daha Hİ-Fi müziğe yaklaşırsın ama bagajda kaplayacağı yeri hesap etmen gerekir

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #12 : 03 Ekim 2010, 13:05:11 »
bana diyorsan beni tatmin ediyor.benim için önemli olan yüksek ses değil, ses kalitesi.kaldı ki sesi de yarısına kadar anca açabiliyorum

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Ekim 2010, 13:15:07 »
Öncelikle herkese selam. Henüz 8 günlük bir Golf IV sahibiyim. Aracı almadan da bu forumu okuyordum ve karar vermemde burada yazılanlar da etkili oldu:)
Aracımda orijinal teyp duruyor hala. Dün bir transmitter cihazı aldım ancak radyo freakansını ayarladığım zaman teyp no tp deyip yeni frekans aramaya başlıyor. Bu tp arama meselesi nedir nasıl önleyebilirim bilgisi olan var mı?
yanlış hatırlamıyorsam orjinal teybin üzerinde tp diye bir tuş olması lazım.tp'yi off konumuna getirmeniz lazım tp frekans bulamadığında otomatik olarak aramaya yapıyor.