paylasmak ıstedım. arabanın ufak tefek detayları var, onları tamamlarsam tam ıstedıgım gıbı olucak ınsallah. su anda yururunde bı sıkıntı yok gıbı. tekrar tamıre gırerse heralde bıseyı kalmaz arabanın.lpglı olmasını artık dert etmıyorum.yapcak bırsey yok cunku.sokturmeye kalksam babam engel oluyor.
-ön kaputta vernık atmaları var.su anda boyatmak ıcın uygun bı zaman degıl maddı acıdan. bu yuzden karlık dusundum. cok tatlı duruyor
-bora vıtes korugu ve topuzu alınacak.
-dıreksıyon sımıdı kurudugundan dolayı kaplanması gerekıyor guzel bır derıyle.orjınal gıbı duracak (varsa onerebılcegınız yerler cok ıyı olur)
-aracın çıtalarını cıkarmak ıstıyorum fakat altlarında curukler var bıraz.o yuzden cıkartamıyorum.ustundekıler yamuk yumuk duruyor yan sanayı oldugu ıcın kopmus bantlar.onlar degısmelı.
-dısına guzel bır pasta cıla atıcam.
-far altındakı çıta degısecek "__\__/__ seklındekı.(parca 30 tl . boya 50 tl
-en kısa zaman ıcerısınde uzerındekı angelları sokup . orjınal farı sıyah zemın yapıp.turuncu sınyal veya dırek fk powerlook ıle olaya noktayı koyucam.
-ıntake kıt dusuncem var.kısmetse ekım ayında onu halledıyorum.
-kaput ayar lastıklerım vardı. onları aldım. ve tam ıstedıgım hızaya geldıler çok şükür.
-panjura orjınal ebattakı 16v logosu alınacak(30 tl cok fıyat ıstıyorlar. daha ucuza bulabılecegım bır yer varmı ?)
-lastıkler degısmesı gerekıyordu. degıstırdık.
-tampon altı karlıgım p.tesı gelıyor inşallah.
-ıc aksamda sag havalandırmada yukarı aşağı ayarı kırık. ve şerıtte kırık.
-far acma kapama bölümune eleman carbon fıber stıcker yapıstırmıs. boyasını komple almıs. cıkartamıyorum o yuzden.
-
spor anten takayım dıyorum bırde şık duruyor.
bu ıslemlerı topladıgımızda ucuk rakamlar cıkmıyor. oyuncak gıbı bır araba oldugu ıcın
. bunların dısında arabanın sorunu yok. ozellıkle ıc kısmı son derece temız maşallah.
arabayı babamla ortak kullandıgımız ıcın. yere basmamı hoş karsılamıcaktır. rps 45 plakalı poloyu alıyordu. yere basık dıye almadı arabayı
rahat olsun ıstıyor. ama ben offsetlı jantımı koyup. lastıklerı kavuna cevirip. yere basıp cörmın spec olmak ıstıyorum