Gönderen Konu: araba gitmiyor :((  (Okunma sayısı 19183 defa)

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
Ynt: araba gitmiyor :((
« Yanıtla #28 : 07 Eylül 2010, 16:40:14 »
arabayı olctuler 180 basınc mı ne basıyor dendı . motor saglam hıcbıseyı yok dedıler. jantlarda sag arkada bı işlem olmus bu arada.
evet debrıyajda sorun var. sıyırarak kalkıyor genelde. zaten yokuşlarda ölüm. debrıyaj yok gıbı birşey. "vwci" yorumunuzun cogu dogru sanırım .sadece rot yaptık dedıler bızede.ama araba yolda 2 oynamaya gelmıyor. arabanın arkası başka bı serıtten gelıyor. hakım olmak cok zor. yanlayarak gırıyorum butun vırajlara nerdeyse. bunun sebebı nedır ? . amortısorlerden olablırmı ? . cunku saglam degıl bıldıgım kadarıyla. ınanılmaz derecede esnıyor .ve toparlaması bı haylı güç. bugun bogaz kelebek temızlıgı yapıp koruma yontemıne başvurucaz. kronık bır arzaymış onuda ogrenmıs olduk.
onur debriyaj sıyırarak kalkıyor diyorsun sorunun belli nediye uğraşıyorsun ki baskı balata attır araban canavar gibi olsun uçsun kaçsın hem zaten yolda kalma vaktinde yaklaşmış gibi yakında bir sıyır debriyaj kalıveririsin yolda.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 07 Eylül 2010, 23:58:39 »
valla ha deyınce olsa abıcım keşke.yavas yavas ancak :) sımdılık sıyıra sıyıra. butce var ona yetıcek ama . sımdı tekrar servıse verıcez araba. yapan usta. daha dogrusu yapamayan usta babama" abı arabanı getır ben sana yapıcam arabanı . zaten o gün mutsuzluk vardı yuzunde " demiş ((:. dedım cok buyuk lutuf etmıs adam sagolsun dedım babama :D . bayramdan sorna tekrar amelıyata alıcaklar bakalım . o sesler gıtsın . gerısı problem degıl ınsallah
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı black eagle

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 08 Eylül 2010, 01:34:45 »
Alıntı
Kapıyı kapatıyorum sanki cam kırıldı  Grin şangırrr diye bir ses geliyor

aynı sorun bendede vardı şöför kapsını kapatınca cam kırılcak gibi oluyodu.camı tutan 2 tane beyaz plastik ayak var onlar kırılmış değişince hiçbir ses kalmadı.yanılmıyorsam o parçaların kırılmasıda karşılaşılan bi problemdi...

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 08 Eylül 2010, 01:50:17 »
aynı sorun bendede vardı şöför kapsını kapatınca cam kırılcak gibi oluyodu.camı tutan 2 tane beyaz plastik ayak var onlar kırılmış değişince hiçbir ses kalmadı.yanılmıyorsam o parçaların kırılmasıda karşılaşılan bi problemdi...

Aynen öyle Polo' larda bu da bir sorun :) Değişince düzeliyor.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 08 Eylül 2010, 23:57:41 »
oyleyse bende ıstıyorum o parcalardan . nerden bulabılırız

Çevrimdışı *ZaFeR*

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Ekim 2010, 18:20:21 »
Bana debriyaj gibi geldi bağırıyor ve gitmior yani debriyaj kavramıyor

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Ekim 2010, 22:52:34 »
bu sorun halledıldı arac tamıre gıttıgında su anda gıdıste sıkıntı yok . teşekkürler ;) ama debrıyaj degısım vaktıde geldı zaten.