Gönderen Konu: bagajdan gelen sesler  (Okunma sayısı 6782 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
bagajdan gelen sesler
« : 28 Eylül 2010, 23:19:56 »
 en ufak bır yol bozuklugu olsa bagajdan ınanılmaz derecede gacur gucur seslerı gelıyor. pandızotun oldugu bolumlerden. kapı ıclerındende ses yapıyor. bunları nasıl gıderebılırız ? bılgısı olan varmıdır
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: bagajdan gelen sesler
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2010, 00:28:17 »
bagajdan değil de arka kapılardan geliyor olmasın? hareket eden parçalara sıvı gres sıkın.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2010, 14:40:05 »
Arka kapı iptali var arabada, modifiyeli afif :)
Ses gelebilecek yerler:

Bagaj pandizotu
Arka koltuklar(kilit yerleri zamanla gevşeyebiliyor. Kilitleri kapalıyken ileri geri oynat bakalım esneme yapıyor mu)
Bagaj tabanındaki suntanın dengesiz duruşu.
Bagaj havuz sacına ıvır zıvır bişeyler düşmüşse ses yapabilir.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2010, 19:30:13 »
bı kontrol ederım oguz abı sagolasın ;)

Çevrimdışı relaxizmir

• LÜTFEN TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDELİM.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2010, 08:31:36 »
Ya aynı problem bendede var.Arka pandizottan,ön kapı döşemelerinden kısacası heryerden gıcırdama şeklinde değilde baya tangur tungur sesler geliyor her kassiten geçişte ve inanılmaz sinirlerimi bozuyor.Yemin ediyorum arabamdan soğudum bu yüzden ya.Babamda hyundai accent var 2001 model arabayla giderken tık sesi gelmiyor valla.Kapı içlerine sünger falan doldurmayı düşündüm ama bu sefer cam açılıp kapanırken probnlem yaratır diye vazgeçtim.Sanırım sağlam bir döşemeciye gitmeye mecburuz artık.Yaş geldi 14'e  :(
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2010, 17:26:05 »
abı kapı ıclerını ac . ne kadar vıda varsa guzelce sık. kontrol et tangırdayan ne var. arka koltugu sök . zamanla gevsıyomus onların contaları oyle dedıler. pandızotada bı cozum bulursan bana haber edıver . ((:

Çevrimdışı relaxizmir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2010, 13:53:13 »
abı kapı ıclerını ac . ne kadar vıda varsa guzelce sık. kontrol et tangırdayan ne var. arka koltugu sök . zamanla gevsıyomus onların contaları oyle dedıler. pandızotada bı cozum bulursan bana haber edıver . ((:

O pandizotu zaten söküp atıcam bigün ama dur bakalım ne zaman  >:( Sırf o sesi duymamak için yüksek sesle müzik dinliyorum ya  >:(
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2010, 14:11:37 »
kucucuk arabada bu kadar ses nerden gelıyor ınan bende anlamıyorum abı  :D işin ılgınc yanı . sol taraftan hıc ses gelmıyor. hep sag taraf :D

Çevrimdışı relaxizmir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2010, 08:12:11 »
Benimde hep sol taraftan geliyor sağ tarafta tık yok.Demekki zamanında sinirlenip sürekli sol kapıyı çarpmışım  ;D
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2010, 08:12:35 Gönderen: relaxizmir »

Çevrimdışı *ZaFeR*

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2010, 18:16:03 »
Amortisörler patlak olabilir bizdede aynısı şu anda