Gönderen Konu: benzin pompası  (Okunma sayısı 5501 defa)

Çevrimdışı izzet bekmez

• Profili Görüntüle
benzin pompası
« : 03 Ekim 2010, 17:31:21 »
oncelılle he4rkese selam arkadaslar,benım golfumde bır sorun daha oncede sızle paylasmıştım aracım benzınde calışmıyo dun bılgısayara baglattım,bılgısayarda benzin pompası calışmıyor gozuktu,usta benzın pompasına elektrık gelmıyoda olabılır dedı,aracda elektronık bır arıza olabılır mı,bırde golf benzın pomları malum 350-400 cıvarına ne tavsıye edersınız cıkma mı taktırsam orjınal mı,yan sanayıı mı yada daha ucuz ve kalıtelı bı pompa nasıl bulabılırım hyardımcı olursanız sevınırım saygılar

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
Ynt: benzin pompası
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2010, 17:43:59 »
Tanıdığınız bir usta varsa çıkma pompa için onunla beraber gidin derim pompayı almaya birde çalışmama durumunda değiştirme şansı tanısınlar onuda bir konuşun.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2010, 20:02:41 »
öncelikle geçmiş olsun.aracınız lpg li ise sarı ışıkta iken çok kullanırsanız benzin pompası arızalanıyormuş.yarım depoya yakın benzinle gezmekte fayda var.temiz çıkma bulursanız neden olmasın, ustanıza baktırarak alabilirseniz veya sağlam bir yerden.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2010, 21:39:00 »
Zaten hiçbir arabada önerilmez benzin lambası yanmadan almak lazım benzini dediklerine benzin olmaması durumunda benzin pompası çalıştığı zaman içinden benzin geçmediği için ısınıp yanıyormuş.Ankara'da yanlış hatırlamıyorsam çıkma parçaların arızalı olması durumunda değiştiriyorlar.Bulunduğunuz ildede buna benzer çıkmacılar bulabilirsiniz sanıyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2010, 12:08:23 »
Ben kırmızı çizgiye geldiği zaman hemen alırım. O çizginin altına hiç düşürmedim.
Bi arkadaşımın normal sistem  lpg'li arabasının benzin pompası böyle az benzin kullanmaktan bozulmuştu. Usta pompanın basıncı düşük değişmesi lazım demişti.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı izzet bekmez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2010, 23:58:17 »
ılgınıze cok tesekkurler ama ustalar kafamı karıstırıyo pompada elektronık bı arıza da olabılır dıyorlar bende celışkıde kalıyorum

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2010, 00:13:44 »
çok uzak olduğum bir konu. Ancak ben genellikle kırmızı çizginin altında kullanıyorum şimdilik bişey yok ama bundan sonra dikkat ederim artık..
MK-IV- Comfortline