Gönderen Konu: Hangi marka BENZİN?  (Okunma sayısı 13849 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Hangi marka BENZİN?
« : 06 Ekim 2010, 18:51:50 »
Hep otogaz tartışıldı ama kimse ne marka benzin kullandığını söylemedi-ya da ben bulamadım- :D   Acaba arkadaşlar ne marka benzin alıyolar, neden onu tercih ediyolar, paylaşalım istedim.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2010, 18:53:00 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı Halil_50

• Profili Görüntüle
Ynt: Hangi marka BENZİN?
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2010, 18:53:04 »
Opet  :D
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2010, 18:53:14 Gönderen: Halil_50 »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2010, 18:54:03 »
Neden peki? Diğerlerinden üstünlüğü nedir?

Çevrimdışı Halil_50

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Ekim 2010, 19:21:19 »
Alışkanlık diyelim bana opetin benzini diğerlerine göre daha kaliteli geliyor  ;D

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2010, 19:35:07 »
opet total bide geçen ankaradan gelirken alpetten aldık oda çok iyiydi bp çok kötü shell de her istasyonda aynı değil artık bazılarında iyi bazılarında kötü petrol ofiside pek iyi değil          opet ve total :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2010, 20:04:31 »
opet kullanıyorum çünkü hakkında kötü bi şey duymadığım bi opet kaldı. lpg yi de ordan alıyorum zaten opetkart da çıkarttım :tamamdir
her otogaz ve benzin alışımda 1 tl ye bir uçuş mili kazanıyorum.bir sene sonunda bir veya iki uçak bileti bedavaya geliyor
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2010, 20:08:07 Gönderen: scaliskan »

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2010, 13:42:45 »
Opet kullanıyorum.Hiç kimseden opet hakkında kötü birşey duymadım.Petrol ofisi heryerde aynı değil,opet hem istasyon hemde benzin olarak heryerde kalitesini koruyor.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2010, 13:53:02 »
opet total bide geçen ankaradan gelirken alpetten aldık oda çok iyiydi bp çok kötü shell de her istasyonda aynı değil artık bazılarında iyi bazılarında kötü petrol ofiside pek iyi değil          opet ve total :tamamdir

Opet kullanıyorum. Total hiç kullanmadım. Diğerleri ile ilgili de yorumlarına sonuna kadar katılıyorum  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2010, 14:17:55 »
opet ve total benzinde de gazda da iyiler.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2010, 15:05:49 »
Mecburiyetten TOTAL alırım ama 7km gidersem OPET aralarında hakkaten çok fark vardı OPET te aracın motor sesi bile değişir, çekişi artar, yakıtı düşerdi o yüzden OPET i herzaman severim zaten %100 yerli sermayedir.. Sanırım OPET te Oktan sorunu yok gerçek OKTAN değerlerinde yakıt satıyor diğer firmalarda OKTAN artırıcı ilaveler falan konuşuluyor ama 95 oktan OPET totalın 97 oktanından bile iyi idi burası gerçek. Şimdi Dizel e geçtim o yüzden yağ bile koysam gidiyor :D :D
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2010, 15:07:39 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2010, 20:02:53 »
Mecburiyetten TOTAL alırım ama 7km gidersem OPET aralarında hakkaten çok fark vardı OPET te aracın motor sesi bile değişir, çekişi artar, yakıtı düşerdi o yüzden OPET i herzaman severim zaten %100 yerli sermayedir.. Sanırım OPET te Oktan sorunu yok gerçek OKTAN değerlerinde yakıt satıyor diğer firmalarda OKTAN artırıcı ilaveler falan konuşuluyor ama 95 oktan OPET totalın 97 oktanından bile iyi idi burası gerçek. Şimdi Dizel e geçtim o yüzden yağ bile koysam gidiyor :D :D
demek opet yerli. demek ki bundan sonra gazı da benzini de ordan alacağım  :D katkılı da olsam ordan alacağım. zaten shell de po da  katkılıymış. e geriye firma kalmıyo . zaten po nun da belli bir standardı yok, şubesinden şubesine farklılık oluyor.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Ekim 2010, 20:14:08 »
opet! doğru yerdesiniz... :D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #12 : 09 Ekim 2010, 15:18:27 »
 Opet in hikayesi çok güzeldir http://www.milliyet.com.tr/2002/12/19/ekonomi/eko01.html mutlaka okuyun bir karı kocanın büyük başarısı.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Ekim 2010, 18:42:39 »
Opet in hikayesi çok güzeldir MİLLİYET İNTERNET - EKONOMİ mutlaka okuyun bir karı kocanın büyük başarısı.
:tamamdir
MK-IV- Comfortline