öncelikle selamlar . ben 3 seneye yakındır kullanıyorum 86 lığı . bende ilk aldığımda banada dediler kasayı kaldırmaz , yok gitmez diye . sen araca 2 ton yük atıp nakliyecilik yapacaksan alma derim . ben yollarda 180 200 yapacam dersen ,,, yine alma derim . araç söylenildiği kadar zayıf diil. 170 i gördü 10 kişi ve 200 kg bagaj ile . e daha ne bekleyeceksin ki bi ticari araçtan . motor bırak kasayı kaldırmayı , roket mübarek . ben kullanıyorum ve gayette memnunum . bnm için farketmez 86 lık veya 105 lik . tatmin edilecek sadist egolarınız varsa sözüm meclisten dışarı , 180 lik alacaksın . çıldıracaksın . yakıt tüketimide fabrika verileri neyse o . yani 6,7 litre . ben gayet memnunum aracımdan . 5 sene daha binmeyi düşünüyorum hayırlısıyla . allah herkese kazasız belasız yolcukluklar nasip eylesin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
86 ps aracın yakıtı nasıl. bu araçtan bende almayı düşünüyorum fakat motor kasayı kaldırmadığından çok yakacağını söylüyorlar