"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
7 yılda 32.000 km mi yapmış??
yakkır,gözünden kaçtı galiba herkesin raf ömrü yarısı bile değil kullandığınız lastiklerin, 8 yıllık lastik tehlikeli...
Arkadaşım iki önceki arabam 96 Polo idi. Sahibi bayandı, km çok azdı. Lastikler orjinal fabrika çıkışı Michelin idi ve dişleri sapasağlamdı. Ankara'ya giderken büyük kaza atlattım. Önce bir koku geldi ve ne oluyor diye arabayı sağa çekeyim dedim ve tam o anda da lastikten parçalanma sesleri geldi. Yani kokuyu farketmesem yolda o hızla parçalansa düşünsene direksiyon hakimiyetini kaybettiğinde neler olur... Lastik paramparça olmuştu ve çok pis kokuyordu. Gecenin bir vakti otoyolda stepneyi taktım. Lastikleri Ankara'da zor buldum tam da bayramdı ve her yer kapalıydı. Neyse işte bana dedikleri lastiklerin bir km bir de zaman ömrü vardır. Km yapmadan yerinde duran lastik ÇÜRÜR. Yanaklara da bakmak lazım. Ama senin bu arabada fabrika lastiği varsa hiç bir şeye bakmaya ihtiyacın yok bence DİREKT DEĞİŞTİR. Neden biliyor musun, çünkü onların üzerinde gidiyorsun! Ama sakın ucuz lastik alma çünkü hayatın ucuz değil! Kazasız belasız.