Gönderen Konu: sonax detaylı temizlik  (Okunma sayısı 5278 defa)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
sonax detaylı temizlik
« : 16 Ekim 2010, 19:46:09 »
Arkadaşlar sopnax kampanya yapmış Pasta cila boya koruma-Detaylı iç temizlik-Jant temizleme koruma-Motor koruma 299 lira fiyat konusunda görüşlerinizi almak istiyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: sonax detaylı temizlik
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2010, 00:23:09 »
Arkadaşlar sopnax kampanya yapmış Pasta cila boya koruma-Detaylı iç temizlik-Jant temizleme koruma-Motor koruma 299 lira fiyat konusunda görüşlerinizi almak istiyorum.
Şahsen ben kendi aracımı yıkamaktan zevk duyuyorum tamam belki imkanlar kısıtlı bizde onlar gibi süpürge vs yok ama şuna emin olalım bir aracı en iyi sahibi bilir şahsen ben kendi cabriomu kendimden başka kimseye yıkatmıyorum çünkü bu güne kadar yıkattığım bütün temizlemeciler mahvetti ben nerden su aldığını bildiğim için oraya olabildiğince az su atıyorum yıkamacılar arap-yağ hesabı veriyo suyu-sabunu bitek içini süpürtüyorum o kadar elimden gelse onuda kendim yaparım ama imkanlar kısıtlı  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2010, 00:34:32 »
 Pasta = 30TL kalite.
 İç dış nekadar detaylıda olsa haldır huldur iş yapıyorlar o yüzden ben temizlerim = Bedava
 Jant ve Motor temizleme = 12,5 TL 1 ad fısfısı sıkıyorsun sonra sabunlu su ile güzelce yıka mis gibi..

Bunları yapmak içinde Güzel bir hava veya kuruluk bir yer kış günü. En fazla 50TL ye hallederim 250TL yede yakıtımı doldurup 2 ay gezerim.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 00:59:44 »
Ben anlayamadım seanırım normal temizlikten bahsetmiyorum ben koltukları falan söküp ilaçla yaptıkları iç temizlik.

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2010, 01:07:41 »
erşan kardeşime katılıyorum bu işlerde çok paralar dönüyo. bu boyave motor koruma konusu bilemicem ama diğerlerine verilen para banada gereksiz geliyor kendim halletmeyi tercih ediyorum bende. tabi bu imkan ve tercih meselesi..
ADK

Çevrimdışı cecoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2010, 02:45:12 »
detaylı iç temizlik denilen olay o kadar da basit değil. adamlar döşemeleri söküp vakum a sokuyorlar.
gerçekten titiz çalışma sonucu aracı ilk günkü iç temizliğine yakın bir hale  getiriyorlar.
kullanılan kimyasallar ve temizlik ürünleri de oldukça dezenfektan ve bakteri önleyici.
konuyu açan arkadaş sanırım kampanya tutarı ile kampanya harici fiyat arasında fark varmı diye merak etmiş.
sadece iç  dış detaylı temizliğin 150 tl oldugunu bılıyorum(kampanyasız)
bunun harıcınde gerıye kalan pasta cıla boya koruma  ve motor koruma  olayı 149 tl etmez diye düşünüyorum.(jant temızlemeyı saymıyorum tedaylı ıc dıs temızlıkte o temızlenıyor zaten )
bu tip kampanyalarda laf kalabalığına getiriyorlar işi.
detaylı dış temizliğin yanına jant temizleme yazmış. bunu zaten yapıyor. aman laf kalabalığına dikkat

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2010, 11:14:06 »
Şahsen ben her yaz kendi koltuklarımı bizzat kendim dikkatlice söküyorum ve annemin özel karışımlarıyla temizliyorum mis gibi oluyor örn:diğer firmalara hiç Golf Mk4 gelmemiş adam işi bilmiyor koltuğu sökücek ya bir yerlerni kırarsa çünkü gerçekten işine dikkat etmiyor maksat iş yapayım para kazanayım motor koruma dedikleri ne bilmiyorum ama Erşan abiminde dediği gibi bi ilaçlı suyla yıkayıp motordaki bütün plastik parçalara uzun süreli silikon sıkıyolardır tamam.BENCE GEREKSİZ !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2010, 12:22:33 »
detaylı iç temizlik denilen olay o kadar da basit değil. adamlar döşemeleri söküp vakum a sokuyorlar.
gerçekten titiz çalışma sonucu aracı ilk günkü iç temizliğine yakın bir hale  getiriyorlar.
kullanılan kimyasallar ve temizlik ürünleri de oldukça dezenfektan ve bakteri önleyici.
konuyu açan arkadaş sanırım kampanya tutarı ile kampanya harici fiyat arasında fark varmı diye merak etmiş.
sadece iç  dış detaylı temizliğin 150 tl oldugunu bılıyorum(kampanyasız)
bunun harıcınde gerıye kalan pasta cıla boya koruma  ve motor koruma  olayı 149 tl etmez diye düşünüyorum.(jant temızlemeyı saymıyorum tedaylı ıc dıs temızlıkte o temızlenıyor zaten )
bu tip kampanyalarda laf kalabalığına getiriyorlar işi.
detaylı dış temizliğin yanına jant temizleme yazmış. bunu zaten yapıyor. aman laf kalabalığına dikkat
teşekkür ederim bundan bahsetmiştim.