turbolu araçlar için lpg kiti var fakat neden dizel almıyosunuz A6 benzinli alıp lpg takıyosunuz bence 2.0TDİ alın
Evet Aslinda bende düsündüm dizel en güzeli yanliz dizeller biraz pahali yani benzili A6 göre dizel daha pahali hem benim 98 veya 99 model A6 benzinli düsünüyorum bunlarda berlindeki fiyati asagi yukari 5 bin ile 6 bin euro dan basliyor ama ayni model dizel A6 TDI olursa ozaman bu fiyat 7 bin den basliyor asagi yukari onuda daha bulabilirsen. Neden fiyatlar böyle derseniz sanirim 2 seneden beri berlinde bir trafik kanunu cikti Kirmizi Sari ve Yesil Amplem olayi Dizel arabalarda havayi kirletme oranina göre Amplem (plaket) olayi var mesela kirmizi Amplemli (plaketli) dizel araclar en cok hava kirliligi yaratiigindan dolayi sehrin bazi yerlerine giris yasagi var (cogu yerinde) Sari amplem (plaket) ise kirmizi dan biraz az yesilden cok daha hava kirliligine neden oluyor yenil ise bunlardan en az hava kirliligine yaratiyor ee otomatikman yesil amplemli (plaketli) araclarin fiyati otmatikman firliyor onun icin cok para birikdirmem gerek
Ama Dizel mi benzinlimi dersen tabiki Dizel 2,5 TDI 180 Beygir Süper sanirm sehir icin 100/Km 8 ile 10 litre arasi yakiyormus
bakalim sonuc neyi gösterecek...
Yorum icin ayrica tesekkür ederim saol...