Karabağlarda mehmet usta var.Ona yaptırdım.Eğer karar verirsen telefonunu veririm.Toplam 1500 civarı tuttu.Hangi aracın pistonunu kullandınız sorusunu anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim.Polo AEE motor için piston grubu aldım.Ki İzmirde bir BAYBARS OTO var parça satan birde NURİ KÜÇÜK.Ama şuda bir gerçekki şimdiki aklım olsaydı hepsini İstanbul'dan getirtirdim.Nedenmi?İstanbuldan arka fren merkezi aldım.15 TL.İzmirde aynı parça aynı marka 43 TL eğer sende karar verirsen bende buradan yardımcı olmaya çalışırım sana kardeşim.
üstad , bnde yağ yakma problemi yok ama yağ eksiltme problemi var , bnde de 98 aee motor polo var , debriyaj değiştireli 6 ay olmadı , gidişi iyi , bu söylediğin usta sadece motor mu yapıyor yoksa genel bakım içinde götürebilir miyiz ?? mesela bnm problemimle ilgilenir mi ?? İlgileniyorsa eğer adresini ve telefon numarasını bna özelden mesaj atarmısın ?? bu arada parça konusunda da aydın alpaya da bakmanı tavsiye ederim , bn en iyi fiyatı hep ondan aldım , aklında olsun