Gönderen Konu: Restore (cabriolet)  (Okunma sayısı 45398 defa)

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
Ynt: Restore (cabriolet)
« Yanıtla #42 : 22 Ekim 2010, 23:09:03 »
yapan benim arkadaşım ya bi yerde kendim yapıyorum yani :) oyüzden işcilik falan konuşmadık...içininde malzemeleri 750 tl tuttu bişeylerde ona atarım sen hesapla işte :)

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 22 Ekim 2010, 23:09:50 »
normalde bu adamlar 3500 den aşağı ellemiyolar tenteyi..bu malzemeden istersen tabi

Çevrimdışı yusa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 23 Ekim 2010, 04:23:29 »
bende de aynı konu gecerlı sadece malzeme parası 450 tutuyor ve su fln almıyor ben orjınal malzemesını getırtıyorum bnm ısımı yapan usta ısın ehlı dedıgım gıbı kımsye yapmıyor edırnede ve benı kabul etmesıne ben bıle sasırdım adam zevkıne yapıyor bu ısı para kazanmak ıcın degıl ılk vos tur da bulusalım ve ve tentelerı yan yana getırıp bı bakalım bızım ızmırlı mı usta mı sızın kı mı :))))

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 23 Ekim 2010, 04:25:29 »
ben işçilikten bahsetmiyorum malzeme kalitesinden metresi 30 lirayada var 120 lirayada... su hiçbiri geçirmez önemli olan kaç sene su geçirmiyceği ama 450 lira gerçekten çok iimiş eğer güzelse ne ala

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 23 Ekim 2010, 19:19:25 »
Eğer ciddi ciddi yurt dışından tente getirtmel isteyen varsa bana p.M atsın cabriocu bi arkadaşım var geitrtebilirm hiç problem olmaz dedi ondan fiyat alırım  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı yusa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 23 Ekim 2010, 21:01:43 »
ya yurt dısından getırmek cok ıyı olurdu fakat orjınallıgı bozulsun ıstemıyorum ben sonucta tentenın metal aksamı tamır edılebılır yapıldıktan sonra guzelce boyanıp yaglanabılır bu durumda da sıfırdan farkı kalmaz bır de guzel bı ıscılıkle su gecırmez kısım yapıldıgında hersey mukemmelden daha mukemmel olur dıye dusunuyorum ama :( ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 23 Ekim 2010, 23:12:18 »
ya yurt dısından getırmek cok ıyı olurdu fakat orjınallıgı bozulsun ıstemıyorum ben sonucta tentenın metal aksamı tamır edılebılır yapıldıktan sonra guzelce boyanıp yaglanabılır bu durumda da sıfırdan farkı kalmaz bır de guzel bı ıscılıkle su gecırmez kısım yapıldıgında hersey mukemmelden daha mukemmel olur dıye dusunuyorum ama :( ???
Zaten yurtdışından metal kısmı değil sadece branda kısmı geliyo iskeleti ayrı olarak satın alıyosun  :)

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 24 Ekim 2010, 00:44:00 »
iskeletleri çok çok kötü olmadığı sürece onarılır zaten gerek yok yeni iskelete izolesi barandası olsun yeter

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 24 Ekim 2010, 10:02:45 »
iskeletleri çok çok kötü olmadığı sürece onarılır zaten gerek yok yeni iskelete izolesi barandası olsun yeter
Aynen öyle  ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 24 Ekim 2010, 10:04:21 »
Bu arada Kaan abi senin cabrionun üstünü açtığın zaman kapatırken nasıl kapanıyo benim iskeletin iki yan tarafında mandal var onları aşağıya indirip kapatıyosun  diğer arkadaşların cabriosunda arka camın alt tarafında döşeme üzerinde 1 tane mandal var ordan kapanıyo ya senin ?

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 24 Ekim 2010, 13:41:36 »
ön iki kapı direğinin orda kilitler var bendede gökhan.arkadan olanaları bilmiyorum

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 24 Ekim 2010, 18:35:28 »
ön iki kapı direğinin orda kilitler var bendede gökhan.arkadan olanaları bilmiyorum
Sendekini bi fotosunu çeksene  ::)

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 25 Ekim 2010, 19:50:03 »

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 25 Ekim 2010, 19:50:24 »
iç tavan bugün çekildi