Gönderen Konu: bi sorum var  (Okunma sayısı 4588 defa)

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
bi sorum var
« : 10 Ekim 2010, 01:01:26 »
ii akşamlar arakadaşlar bi sorum olucak ; bnm ön farların bi tanesinde buharlaşma oluyo yağmur falan yağdığında veya yıkama yapıldığında, daha önceki kullanıcı xenon taktırmış ondan kaynaklanabilirmi yoksa çatlak falan mı var acaba farda baktım pek bişey göremedim bi soruyum dedim bi zararı olurmu onun?

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Ynt: bi sorum var
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2010, 01:03:01 »
Xenon da olabilir.Bir yerden su alıyo olabilir.Etrafından bi silikon çektir büyük ihtiamlle çözülür.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı crybox

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2010, 01:04:46 »
muhakkak nem alıyordur ıcıne. zenon taktırmıs dıyorsun ondan kaynaklanabılır acılıp takılırken ufak ta olsa bır yerden nem alabılecek gozenek acılmıs olabılır
crybox

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2010, 01:08:12 »
pek önemli bişey gibi durmuyor bence iyi bir dikkatle kendin de çözebilirsin sanırım. farın etrafını iyice dikkatle incele mutlaka kenarından bir yerinden kaçırıyordur. gevşemiştir felan..
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2010, 01:17:46 »
tamam bi baktırıcam bakalaım saolun arakdaşlar

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2010, 02:54:59 »
xenonu takan kişi işi beceremediyse buğu yapması normaldir... farın arka kapağından bir yerden hava alıyordur...

bknz  : VW Yetkili servisi xenonlu far değiştirme mağduriyeti
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2010, 13:59:46 »
arkadaş konu başka ama bir şey daha sorucam özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlara bu sorum radyoda bazı yerlerde çekmiyo hç bi frekans çekmiyo bu ara ara oluyo bi yerden bi yere giderken belli bölgelerde çekmiyo elektirkçiye sordum acaba antende mi bi problem var diye yk bu golflerin genelinde böyleymiş anten aracın arkasında ya mesafe uzun diyo o açıdan çekmiyomuş kimi yerlerde bana pek inandırıcı bi cvb gelmedi ama birde size danışmak istedim??

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Ekim 2010, 15:19:51 »
Orjinal teybi hariç olan teyplerde böyle sorunlaroluyor malesef.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2010, 10:45:49 »
evet aracı satın aldığım kişi teybi değiştirmiş bi yolu çaresi yokmu tekrar orjinalinimi taktırmam gerekiyo acaba?

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2010, 23:43:43 »
vw nin kendi orjinal teyplerinin içinde güçlendirici var radyo sinyallerini daha iyi alabilmesi için eğer orj teypteki güçlendirici sökülüp yeni teybe takılsaydı bi sorun olmazdı gerçi benim teyptede güçlendirici yok USB li taktım radyolar iyi far içinde şöyle diyim kuru bi havada aç arka kapağı farı yanık bırak 3-4 dakika sonra kapatırken içine azcık tuz at kapağı iyice kapat ama kapandığından emin ol boşluk kalmasın buhar fialn kalmaz ama xenon takılırken kapak kesiliyo oralarda kaçak varsa boşluk buhar  gene yapar ;)
WOLFSBURG STYLE ;)