ben ılanlarda okuyorum 1.4
sportlıne lar 25 30 kurus yakıyor dıye. babama soyledıgımde benımle dalga gectı . benden ıyı mı bıleceksın . bu arac 35 krs yakıyor en az dedı ınanmamıstım sımdı ınanıyorum . gercekten nette yazanların hepsı faso fıso bence. benım aracım 50 lıraya 100 110 km gıdıyor benzınde . gazda artık 20 krs yakıyor nerdeyse mınımum. ve 50 lıraya gıttıgım 100 km nın 1 kmsınde gazlamısımdır sadece benzınde.... ıstanbul trafıgıyle meshur bı şehır. sabah 8 ve aksam 6 trafıgıne bır cıkın bakalım . aracınız ne kadar yakıyor gorun
koray abı bır vıdyo koymustu 55 lt mı ne yazıyordu yol bılgısayarında
bız 2.0 turbo leonla full depoyla 350 400 km cok kasarsak yapabılıyoruz. ama nette ben bır scırocco gordum yenı kasa. dıyorkı 20 kurus yakıyor agresıf kulllanımda. boyle bı sacmalıga ben gormeden ınanmam afedersınız
ıstanbulda hıc bı zaman ıstıkrarlı bır sekıdle araba surulmuyor bu bı gercek. yollar bozuk oldugundan dolayı . fren gaz fren gaz. ve ısıklarda cabası . 50 m bır ışık var. suleyman abının ne yaktıgını ben bılıyorum . benım aracım da km de 40 45 yakıyor mınımum. ınanın ıstanbulda araclara yakıt yetısmıyor. ama 20 lıraya 150+ km yapanlar var sıtede. nasıl yapıyorlar bılmıyorum gercekten . sırrını bızede soyleyın ınanın yardıma ıhtıyacımız var