Yok zaten motorda 175 çıkarsa diye dedim ben
Motorda 175 çıkarsa tekerde taş patlasa 153-154 çıkartır adım gibi eminim. Birde daha yeni gözüme çarptı araçta 60 lık boru var demişsin. Gökhan abi yani G.T.I. nickli gökhan abim o konuda yorumunu yapsın. Arabamı ilk aldığım sıralarda onun arabasının specleri benden daha fazla olmasına rağmen onda 60 lık boru bende orjinal egzos sistemi varken yaklaşık 2-3 boy kadar arkamdan geliyordu aynı speclerini 51 lik düz boru çekip geldikten sonra denemiştik kafa kafaya gidiyorduk bilgin olsun.Dediğim şekil yaparsan rampa bile olsa bariz ibreyi zorlanmadan yatıracaktır aracın. Gökhan abiyle denediğimizin sonuçlarını yazayım. Yaklaşık 1.5 sene öncesi;
Kendi aracım = Kat iptali,real son susturucu, Kn 48 mm midir nedir ufacık bi filtre
06 GH 877 ydi galiba plakası= chip,komple 60 lık düz boru,
spor son susturucu,iskender headers,hava filtresi
2. vites 60 km hız denememizde 210 km hıza kadar denedik fark en az kendi aracımın boyunuda sayarsam 3 boydu Gökhan abi görürse yazar.
Aynı speclerden sonra Gökhan abi 51 lik boru yapıp geldiğinde 60 dan 210-220 ye kadar kafa kafaya yürüyorduk.Ben burda herhangi bir aracı kötülemiyor övmüyorum.Sadece Gökhan abimin arabasında egzos boru çapının farkettiğini söylüyorum.Senin aracın içinde aynısı geçerli olacaktır.
Benim aracımın speclerini tekrar yazıyım -raceland 4-2-1 headers,51 lik komple düz boru,süpersprint son susturucu,8 mm silikon bujji kabloları,yed air intake,bosch platinium buji all car racing chip bu yüzden aracımmotorda 175 tekerde ise 152-155 hp civarı bişeyler verir diye düşünüyorum. Aracımı 27.04.2009 tarihinde aldım aldığım gün ölçtürdüm motorda 146.9 tekerde yanlış hatırlamıyorsam 129.7 mi öyle bişey vermişti. Yani bariz 20 hp civarı daha doğrusu %15 gibi bi kayıp var heralde.