Gökhan uygun sıkıştırmayı sağlayacak egzo boru çapını bulursan sorun yok bende 60 lık çektirmiştim bugün gidip onları 51 e düşürttüm Bakalım hafta sonu test edicem inşallah cem in dediği gibi olur. Birde şüphem var herhangi bir sensör arızası olabilir bende çünkü araç bazen gitmek istemiyor
Cem öncelikle ilgilenip yazdığn için teşekkür ederim. Bu sitede ben kimseyi hava atacak veya diğerinin aracını kötüleyecek kişiler olmadığını kendim kadar iyi biliyorum Senin yorumların benim için değerli çünkü aynı aracı kullanıyoruz.Dediğin gibi 60 lık boruyu 51 e düşürebilirim bu mantıklı geldi bana. Platinum buji ve kablo alıcamda para çok Ya yaza doğru dereceliye giriyim diyorum. Ama şu enjektör tamizliği için ne diyorsun sence yaptırsammı usta çok iddalı konuştu ...Bu arada araç tekerlekte 132 hp veriyor ozaman gayet normal yeterli yani... Ama dediğini mutlaka değerlendirecem 51 lik boru işini...Onur olm benzin bu benzin YAkıcak tabi...
ya sizin makineler çok çılgınmış. bizim golf4 gti olanların stock haldeki motor gücü ne acacba?Bu arada benim araç 102 hp yani tekerlekte %15 kayıpla 85-90 hp mi çıkar?
TRye getirilenler hep 1.8T 20V. Bunların ;5 ileri olanları 150hp6 ileri olanları 180hp stock olarak. yalnız mk3 motoru atmosferik, mk4 motoru turbo beslemeli tabi yurt dışında mk4 gti kasanın farklı motor seçenekleride var. 6 ileri diesel 150hp gb.
çok tşk ederim bi sen bulup cvp yazmışsın yoksa arada kaynamıştı. peki benim araç 102 hp yani tekerlekte %15 kayıpla 85-90 hp mi çıkar?
En fazla % 10 kayıp sanırım ama ölçüm yapan yer onun hesabını yapıp bloktaki gücünüzü söylüyor.