teşekkür ederim özgür bi kaç tane daha sorum olcak aklıma takılan..ne zamandr takip ediyorum deli gbi araştryorum ama bilene kullana tecrübesi olana sormak en iisi die düşündm çnkü hep hevesimi kırıyolar yok parcasnı bulamazsn yaramaz sürekli problem çıkarr filn die ben de onlara inat almayı düşünyorum çünkü seviyorum bu arabaları..ama sonuç olarak mantıklı karar vermek lazm sonradan küsmemek ve pişman olmamak için..şimdi golf 1 mi alsam golf 2 mi alsam?hangisi daha kullanışlıdır?daha sonra motor seceneği hangisi olursa daa avantajlı daa ii olur?dizel mi benzin mi hatta lpg mi? sonrasında hacmi 1.1, 1.3, 1.6, 1.8 mi bunun yanında turbu dizel mi normal dizel mi?alırken nerelerden alınır en çok nelere dikkat etmek gerekir?ve en önemlisi bunların ustası bulunur mu parçaları bulunur mu çok mu sıkıntı çekilir?ve çok üzüp süreki arıza çıkarır mı?....
sorduğum bu soruları kesnlkle forumdaki arkadaşalrımın affına sığınarak cahilliğimden yazıyorum yoksa arabaya kusur bulduğumdan dğil zaten öle bi şey olsa sevmem almak da istemem ama en doru kararı almak sizlerle aynı ortamı paylaşmak sizleri sevdiğim için burdayım..şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederimm...