Sevgili yargıç kardeşim,
Sana yaşadığım bir araç alımını anlatayım, sonra karar tabiki senin. 2006 yılında araç ararken golf almaya kara verdim, aile boyu binebileceğimiz, ayağı yere basan, eli yüzü düzgün bir araç ararken karşımıza bir golf çıktı-şu anki aracım değil- km si biraz yüksek olduğundan yanaşmadım, satıcı tanıdığım olduğundan, benim binici oluğumu, aracın temiz olduğunu söyledi, ısrarla almamı istedi, ama araç benim içime sinmedi, neyse arada tanıdık falan da var sorun olsa bana vermezdi diye saftirik bir mantıkla aracı aldık, SONRASI TEK KELİMEYLE ALMAZ OLAYDIK! Sağına soluna baktırıp hafif bir iki boya var dışında sorunu iletilmeyen aracın 1. vitese geçmediği, akşam kapatıp eve giderken camların kendi kendine açıldığı, muhtelif yerlerinde boyalar olduğu vs vs. Ben oldum olası araçlarımı titiz kullandım beni yolda bırakmasın diye, benim gibi bir adamın hergün sanayide oradan oraya koştuğunu düşünün, neyse ne yaptıysam sorunları çözemedim ve 46 gün dayanabildikten sonra lanet olsun aracı da tanıdığı da deyip sahibinden satılık.. Sonra kılı kırk yararak şu an kullandığım aracı aldım ve gerçekten bakımlı bir golfe verilen 2-3 bin tl fazlanın hiç te fazla olmadığını anladım, çünkü o facia araca 1500 tl masraf ettim, sinir harbi ve karizmayi gömüp üzerinde tepinmem de cabası ama 1500 tl hiçbir işe yaramadığı gibi 15 bin tl masraf ta yapsam adam olmayacağını anlayınca sattım. Naçizane önerim şu: evet golf çok bir güzel araç, AMA DÜZGÜN BİR KULLANICININ BAKIMLI BİR ARACIYSA! AKSİ HALDE SANAYİNİN YOLLARINI VE SİNİRLERİNİ AŞINDIRIRSIN! İyice bak et, sorunu yoksa 2-3 fazla vermekten kaçınma!