Gönderen Konu: Mk1 kasa kronik su alma.  (Okunma sayısı 20220 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 kasa kronik su alma.
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2010, 12:38:25 »
passattada vardı :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2010, 12:43:10 »
passattada vardı :D

Mk1 dedik zati golf 1 dedikmi  ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı cgds

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2010, 12:58:19 »
bende aynı sorunla ugraşmaktayım.. hatta sileceklerim çalışmıyor oyüzden, sigortanın ordan damlıyor.şimdilik branda var ama kalıcı bir çözüm gerekli. kaloriferden sızıyor bence de giderlerim açık çünkü :(
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2010, 13:24:21 »
Bendede var böyle problem. Rampa aşağı park edince su alıyor, rampa yukarı park edince almıyor.  ;D aynı yerden mi acaba?

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Ekim 2010, 13:39:39 »
vw kronik desene :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2010, 13:46:23 »
bende aynı sorunla ugraşmaktayım.. hatta sileceklerim çalışmıyor oyüzden, sigortanın ordan damlıyor.şimdilik branda var ama kalıcı bir çözüm gerekli. kaloriferden sızıyor bence de giderlerim açık çünkü :(

Çağdaş. Silecek motorun ordan fişini kontol et bende kutudan sanmıştım onu ama herşey yerli yerinde çıkmıştı sonra elimi soktum fişi çıkmış yerinden.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı cgds

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 28 Ekim 2010, 13:59:30 »
tmm abi bakarım teşekkür ederim.. ama şu su alma işine bir çözüm bulmam lazım kaloriferciye gitcem zaten ozmn suyun geldiği yeri tam bulabilirim sanırım.
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Ekim 2010, 22:42:23 »
Evet arkadaşlar bu kronik sorun sanırım bütün mk1 kasalarda vardır. Aracımızı yıkadığımız zaman yada yağmurlu havalarda sigorta kutusun üst tarafından biyerden su alma olayı.. GTI dada vardı bu şimdiki GLD aracımdada.. Bu su alma olayını inceleyen yada bulan olmudu ben püsürlük yapıp hiç kaale almıyorum ama Sigorta kutusunu ıslattığı için bir müddet sonra elektrik sisteminde aksaklıklar olmaya başlıyor..

Bu su sızdırma olayını bulan varsa yassın yoksa ben bi ara bulacam ben yazacam hadi bilgiler paylaşılsın banada yardım edin accık ucundan :) :)
aga ben buldum sorunu yani bende de vardı aynı sorun şimdi sigorta kutusunun üzerine gelen kısımın olduğu saç üzerinde kendi izolasyonu varya kare gibi... o izolastonun altından çürümüş saç delinmiş ordan direk yağmur yağınca kutunun üzerine akıyo olan su. o kare şeklindeki izolastonu kazıdım delikler ortaya çıktı. kalem ucu gibi delikler olmuş orada ordan alıyormuş suyu. haberin olsun. al eline bi tornavide orayı biraz bi dürt çıkar piyasaya

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Ekim 2010, 22:45:02 »
Anlaşılan memleketin dört bir yanında yağmur yağıyor.   :D

-35 KRL 53- -16 AV 332-

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 28 Ekim 2010, 22:56:26 »
Anlaşılan memleketin dört bir yanında yağmur yağıyor.   :D
artık yağsada sıkııntı yok  ;) olay çözüldü

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 28 Ekim 2010, 23:13:51 »
 HEmde ne yağmur bizim burası bide fırtına aracın yanına gittim bugün kötü bi süprizle karşılaştım. Öyle bir rüzgar varki binaların sıvalarını döküyor bi parçada benim aracın sol çamurluk ucu ile kaputa gelmiş güzelce ezmiş hemen aracın yeri değiştim zaten bi benim araç kalmış orda sanırım herkezin arabası nasibini almış..  :'( :'(

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 28 Ekim 2010, 23:22:53 »
Hadi ya  :( Geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin...
Ben Bursa'da oturuyoken bi lodos esyodu ki hemde ne lodos. 5 dakikada bir cam kırılma sesi geliyodu. Hatta duyanlar olmuştur, 1996 senesinde İhsan Dikmen 3 ilköğretim okulunun çatısı uçmuş çocukların üzerine düşmüştü, o gün bizi okuldan çıkarmıyolardı.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2010, 23:31:03 Gönderen: VolBull »

-35 KRL 53- -16 AV 332-

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 29 Ekim 2010, 14:18:11 »
Biliyorum zaten bursayı tutan rüzgar bizim burayıda tutuyor. Valla dün ilkeri garaja götürmek için girdim şehir içine yıkılmadık yer kalmamış burdada, Arabayla uçucak gibi gidiyoduk şehir içinde içimdende hem ilkere sövdüm hem biyandanda arabanın üstüne bişey düşmese diye dua ettim..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Ekim 2010, 14:20:36 »
 Şimdi söylenenlere göre 3 noktanın su alma konusunda önemi var diyelim ve sıralayalım..

1 = Çamurlukta orj anten var ise onun dibinden.
 2 = Cam fitilinde sorun varsa ordan sızdırıyor.
 3 = Kaloriferin karosere monte edilen yerlerinden.

Sanırım benimkisi 3. şıktan olma ihtimali yüksek.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2010, 14:21:08 Gönderen: Mk1GTI »