Gönderen Konu: Mk1 kasa kronik su alma.  (Okunma sayısı 20228 defa)

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 kasa kronik su alma.
« Yanıtla #28 : 29 Ekim 2010, 14:23:25 »
Şimdi söylenenlere göre 3 noktanın su alma konusunda önemi var diyelim ve sıralayalım..

1 = Çamurlukta orj anten var ise onun dibinden.
 2 = Cam fitilinde sorun varsa ordan sızdırıyor.
 3 = Kaloriferin karosere monte edilen yerlerinden.

Sanırım benimkisi 3. şıktan olma ihtimali yüksek.
etrafını silikonla doldur abi ben mastik kullandım tamamen kapadım oarayı. ama bnde oradan gelmiyor o su. yinede kontrol etmek gerek

Çevrimdışı cgds

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 29 Ekim 2010, 14:34:29 »
3. şık bana da yakın :(
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #30 : 29 Ekim 2010, 14:58:44 »
O kaloriferde öyle nalet yerdeki eğer düzgün olsun diyosak göğüs çıkması gerek. Havalar bi iyileşsinde bakıcam ona bide tabanı pütürlemem lazım yoksa bu kış baya bi su tahliye deliği oluşacak.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 29 Ekim 2010, 16:14:00 »
Bende hiç şoför tarafında olmuyor hem sağ tarafta oluyor tenteden su akıyodu koltuğa koltuktan ön ve arka paspasa çektim brandayı tık yok şuan ama kaloriferim fazla ısıtmıyor kalorifer radyatörünü söküp değiştireyim diyorum ama daha bakamadım yeri tam olarak nerde konsolu sökmek gerekiyo mu ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 29 Ekim 2010, 16:16:14 »
Bende hiç şoför tarafında olmuyor hem sağ tarafta oluyor tenteden su akıyodu koltuğa koltuktan ön ve arka paspasa çektim brandayı tık yok şuan ama kaloriferim fazla ısıtmıyor kalorifer radyatörünü söküp değiştireyim diyorum ama daha bakamadım yeri tam olarak nerde konsolu sökmek gerekiyo mu ?

Allah kolaylık versin baya terletiyo popoyu yarım gününü alır.. Sen en başta kaloriferi sıfır al ondan sonra göğsü sök garanti iş olsun. Bende zaten göğüs sökersem sızıntı için ilk önce sıfır bi petek alırım açmışken değişir.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 29 Ekim 2010, 16:17:43 »
Allah kolaylık versin baya terletiyo popoyu yarım gününü alır.. Sen en başta kaloriferi sıfır al ondan sonra göğsü sök garanti iş olsun. Bende zaten göğüs sökersem sızıntı için ilk önce sıfır bi petek alırım açmışken değişir.
Yaz gelsin projectlere devam diyelim Erşan abim dimi ama GTI'dan GLD'ye döndün ama projectleri bırakamazsın sen  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 29 Ekim 2010, 16:18:41 »
Ovvvv bitermi gökhan bu GLD de hoş bir görünüme geçecek ama ilk önce ev ekonomisi :D :D

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 29 Ekim 2010, 23:26:39 »
Ya bugün ben de kötü bir manzara ile karşılaştım, 2 günlük yoğun sağanak yağışın ardından benim arabanın da sağ tarafı bayaa su almış. Baktım kalorifer motorunun etrafındaki silikonlar hep açılmış. Tahminimce oradan bayaa su suzmış. Bu nasıl bir iştir arkadaş yaa :(

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 30 Ekim 2010, 00:39:30 »
kalorifer peteğini eski tip mk1 konsolunda göğüsü indirmeden değişebiliyorsunuz göğsü söksenizde aynı işlem yapılıyor göğüs sıkıntı olmuyor yani lakin gaz pedalı bir sıkıntı :D kaputu açıp ordaki kelepçeleri gevşetin kalorifer radyatörüne giden sökün sonra içten gerekli yerleri söküp ordan radyatörü alın.

birde kalorifere giden sıcak su borusunun motorla aktarma borusu olan demir boru tıkanıyor bazen onu şişleyin derim ısıtmıyorsa :tamamdir :sevgi: ben radyatörü değiştim lakin gene ısıtmadı sorun o demir sıcak su borusunun tıkanık olmasıymış şans eseri bulduk boruyu elleyerek bir yerinin sıcaak bir kısmının soğuk olduğunu anlayarak oldu
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 30 Ekim 2010, 00:59:41 »
bizimki havuz gbi oluyo ::D şöför tarafı çürüyüp yolda gdrkn kopup düşmessek iyidir

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 30 Ekim 2010, 01:02:43 »
Tekirdağ'ın dondurucu balkan soğuğunda camın buğusu gitsin diye açıyorum, kan ter içinde kalıyorum ( :

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 30 Ekim 2010, 10:44:31 »
Bence yenı model arabalarda kapu ustundekı ızgaralar yok bızde oarayı kpattırsak nasıl olur sızce ve su ıle ılgı sorunumuz kalmaz :D
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 30 Ekim 2010, 11:05:11 »
Bence yenı model arabalarda kapu ustundekı ızgaralar yok bızde oarayı kpattırsak nasıl olur sızce ve su ıle ılgı sorunumuz kalmaz :D
kalorifer için hava yeri değil mi orası :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 30 Ekim 2010, 11:40:06 »
Evet hava deliği bu sefer kalorifer üflemez :D
Bunun için şey yaptılar vortexte içten motor koydular havuzuda iptal ettiler vs vs
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin