arkadaşım ben oy bile kullanmadım.telefex ve prince, sistemleri itibariyle biraz daha farklıdır ve ayar istemiyorlar.ancak fiyatlarıda daha pahalı, neredeyse 2 katı. diğer markalara gelince aralarında uçurumlar yok. onun için ilk 2 sini taktırmayacaksanız, taktırdığınız kitten çok ustanızı araştırın. rizedeki lpgli araçların 3/4 ünü atiker takıyor.ben konya merkezi aramıştım taktırmadan. bana karadenizde iyi bir usta söyleyin dedim, şansıma rizedeki ustayı söyledi ben rizedeyim demeden. şuan 10000 km dir ben (2000 golf 8v), 15000 km dir ev arkadaşım (2003 bora pasific 16v) ve bir meslektaşım (2005 pasific 16v) 10000 km dir sorunsuz ve arıza ışıksız biniyoruz. belki atiker daha kalitesiz malzemeden üretiliyor ama enjektörleri tek tek değişiyor ( 60 tl ). brc nin kiler takım değişiyormuş (380 tl). beyin de atikerde 350 tl, brc de 500 ün üstündeymiş.allah arıza vermesinde tofaş işi gibi yani malzeme belki biraz kalitesizdir ama parçaları da çok daha ucuz ve servisi çok yaygın. ben kimseden komisyon almıyorum, dolaysıyla atiker taktırın veya taktırmayın demem ama ne taktırırsanız taktırın ustanızı çok iyi seçin derim.