arkadaşlar bende de 98 polo classic 100 hp araç var aft motor ve bende de benzin ışığı yoktu.yaklaşık 4-5 ay kadar önce oto elektrikçisine gösterge panelini söktürdüm panelde benzin ışığının yeri var fakat ampul bulunmamakta. eğer oraya dipsiz diye tabair edilen ampul alıp takarsanız benzin ışığınız olur. garip değil mi ışığın yeri var ama ampul yok oysa ki bir ampul kaç para tutacak ki
Haftasonu sökeyim bakalım
yokya satılık arabanın zeminideğişmeye deymez
ampul takılsa da çalışacağını zannetmiyorum,bağlantısı yoktur!Benim panelde de abs,srs vs ışıkları var ama bunlar bende yok bunların yerine ampul taksam çalışmayacak aynı hesap yani
Anıl doğru söylüyorsun galiba göstergede abs,e.kemeri vs. simgeleri var ama yanmıyor çünkü onlar için çekilmiş bir tesisat yok benzin ışığıda aynı şekilde ışık takılsada yanmaya bilir ama bi tesisat çekersek yapabiliriz tabi şamandırada çektiğimiz tesisatı bağlamak için biryer varsa olabilir bi ara çok uğraştım şamandırayı sökmeye ama başaramadım
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."