Volkan senin 200 km yine iyi; ben hiç sızıntı yokken tüm orijinal ayarlarımla 200 km'de en iyi ihtimal 21-22 litre benzin yakıyorum
2.0 Quattro benzini içiyor mübarek...
Şaka maka bu Kjetleri nasıl lpg yaparız hocam delik falan açtırmadan? Yahu bunca araca yapılıyor bu iş; bu kjet bu derece hiper zor, teknolojik bir olay mı?
Bir de aklıma şu geliyor; bugün ben mengeni, sistemi toplatmış durumdayım ama yarın öbür gün bu kjetlerimiz dağılıp parçaları da piyasadan kalkarsa ne yapacağız biz? Zaten ustam sinyalini verdi geçen; mengenin iki kere açılıp temizlendi ayarlandı, kısayoldan bir ikinci el mengen bulup at kenara dedi... Geçebileceğimiz başka bir alternatif benzin püskürtme sistemi var mı (karbüratör ihtimalini düşünmek bile istemiyorum)? Mesela bu araçlara biz elektronik enjeksiyon yapabilir miyiz bir gün?
Geçen gün yabancı bir forumda İngilizin birisi "çöpe atılacak, berbat" bir sistem olarak tanımlıyordu Saab'ındaki kjeti... Sizler ne dersiniz bu işe? Acaba müzelik saçma sapan bir sistemle boşuna cebelleşip duruyor muyuz? En iyisi son sahibi olmadan bu araçlarımızı elden çıkarmalı mıyız?