mk3 marşpiyer sağ arka marşpiyer kapağı,mk3 sağ ön far orjinal hella ve mercekli olan tip ve mk1 spor direksiyom göbeği şimdiden teşkkürler
hadi alper abi hadi siparisler artmis
cene yapacagına gelde yardım et
3 kollu dıreksıyondan bahsedıosun sanırım durumu ıyı gayet guzel fıyat ıcım pm den donus yaparım sıze 4 lulerın oldugu yerde zaten standartta 2 aktıf dugme cıkar dıger ıkısı bostur ılla aktıf olsun dersenız zaten werecegım dugmelerde 4 lu we arka resıstans dugmesı olacak oda sankı bıraz garıp durur ıkıser tane olması
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Ben zaten üzerlerini ufak bi stiker var onunla kapatacagım.. yeter ki düğmeler aktif olsun.. hem direksiyon hemde düğmeler için pm bekliyorum sizden..
mk2nin spor göbeğide uyuyor diye biiliyorum sanırım bazı modellerinde silecek attırıcı çükü taşla inceltmen gerekiyor.
alper 2ee karbüratör için resimde görülen "050 129 082 A" kodlu rölanti ayarlayıcı parça gerekiyor. sen de arıyormussun sanırım?
1996 Golf III Gti - 5 Kapı aracım için bagaj pandizotu lazım, bendekinin köşeleri kırık olduğu için işimi görmüyor. Ayrıca sağ arka çamurluk üstü plastiğim düştü kayboldu. Elinizde mevcut mu? Fiyatları ne olur?
Spor direksiyon takmak için bir dönüştürücü kanka