Gönderen Konu: alpers3 dükkan ne arıyosan  (Okunma sayısı 311248 defa)

Çevrimdışı talos

• Profili Görüntüle
Ynt: alpers3 dükkan ne arıyosan
« Yanıtla #658 : 16 Şubat 2012, 00:37:07 »
cok fazla bırseyı yok ama ozellıkle ıhtıyacın olabn bırsey warmı?
ön sinyaller olabilir mesela eli yüzü düzgün golf gti koltuklar da olabilir benimkiler lacka olmuş sök bütün parçalarını baştan yap zor iş coil olabilir spor yay arka spolyer vs vs

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #659 : 16 Şubat 2012, 08:52:03 »
ön sinyaller olabilir mesela eli yüzü düzgün golf gti koltuklar da olabilir benimkiler lacka olmuş sök bütün parçalarını baştan yap zor iş coil olabilir spor yay arka spolyer vs vs
orjınalın dısında pek elımızde bırsey olmaz bızım su an ıstedıklerın yok elımde ama zaman zaman gecer fARları elıme senın aracın haber werırım geldıgınde elıme :tamamdir

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #660 : 16 Şubat 2012, 08:53:14 »

Uploaded with ImageShack.us
alper benim başlıkla ilgili bir cevap alamadım, cevapladıysanda görmemişim, bu koltuk başlığından arıyorum rengi önemli değil
hacım sanırım mwı renk baslık elımde var bgun kar cok yagmazsa koltukların uzerıne bakacam muhtemelende ısını halledecem :tamamdir

Çevrimdışı talos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #661 : 16 Şubat 2012, 21:02:59 »
orjınalın dısında pek elımızde bırsey olmaz bızım su an ıstedıklerın yok elımde ama zaman zaman gecer fARları elıme senın aracın haber werırım geldıgınde elıme :tamamdir
çok teşekkür ederim benim araç ile ilgili ne görürsen haberim olursa çok sevinirim aracı yeni baştan kurgulamaya çalışıyorum ama hem mali hemde parça yetersizliğinden uzun sürecek gibi :)9

Çevrimdışı ibrahimd3506

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #662 : 16 Şubat 2012, 22:31:26 »
alper hocam merhaba,
bana ön konsolda bulunan arka cam kontrol düğmeleri,arka camda bulunan stop,elektrkli ayna kontrol düğmesi ve üzerine takılan plastik lazım elinde var mı fiyatları nedir? birde hocam dükkanın yeri nerede acaba fırsat bulunca uğramak isterim.

selamlar kolay gelsin
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2012, 22:37:36 Gönderen: ibrahimd3506 »

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #663 : 17 Şubat 2012, 09:10:53 »
alper hocam merhaba,
bana ön konsolda bulunan arka cam kontrol düğmeleri,arka camda bulunan stop,elektrkli ayna kontrol düğmesi ve üzerine takılan plastik lazım elinde var mı fiyatları nedir? birde hocam dükkanın yeri nerede acaba fırsat bulunca uğramak isterim.

selamlar kolay gelsin
İstediklerinin hepsi var hocam pm den donus yapiyorum

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #664 : 17 Şubat 2012, 11:01:45 »
s.a. alper hocam bana tek satılıyormu bilmiyorum ama 6n2 nin tavandaki anten plastiği lazım, veya shark antende olabilir şayet süs değilde bunun harbi anten olanı varsa. var ise fiyat öğrenebilirmiyim? teşekkürler
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı ibrahimd3506

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #665 : 17 Şubat 2012, 11:26:00 »
İstediklerinin hepsi var hocam pm den donus yapiyorum

bekliyorum alper hocam ...
selamlar

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #666 : 17 Şubat 2012, 11:26:45 »
s.a. alper hocam bana tek satılıyormu bilmiyorum ama 6n2 nin tavandaki anten plastiği lazım, veya shark antende olabilir şayet süs değilde bunun harbi anten olanı varsa. var ise fiyat öğrenebilirmiyim? teşekkürler
Hacim arabanin uzerinde olmasi lazim eger anten kiriksa altindaki plastigi sokerim ama karin erimesi lazim uzerinde 5 karis kar var:)

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #667 : 17 Şubat 2012, 11:43:07 »
Hacim arabanin uzerinde olmasi lazim eger anten kiriksa altindaki plastigi sokerim ama karin erimesi lazim uzerinde 5 karis kar var:)
tamam üstad haber bekliyorum. bu arada senin tükkan ivediktemi?

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #668 : 17 Şubat 2012, 11:45:58 »
tamam üstad haber bekliyorum. bu arada senin tükkan ivediktemi?
evet hurdacilarda dukkan ankaradamisin sen

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #669 : 17 Şubat 2012, 11:46:32 »
:) sayılır gölbaşındayım

Çevrimdışı zaykoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #670 : 17 Şubat 2012, 12:02:35 »
apler hacı gönder benim şu ürünleri artık ya,sportline faraçam kapama anahtarı arka silecek kapağı,birde spotline kapı bantlarını tamamlayabilbinmi :(

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #671 : 17 Şubat 2012, 12:04:04 »
apler hacı gönder benim şu ürünleri artık ya,sportline faraçam kapama anahtarı arka silecek kapağı,birde spotline kapı bantlarını tamamlayabilbinmi :(
band yok aykut bulamadim burada sag arkayi kargonda werildi dun bugun yarin gelir eline