abi banada amma parça lazımmış yavaş yavaş çıkıyo abi golf 2 tek kapı ön koltuğun yatması için olan kol varya onların çerçeve plastiği ve kolun tutma plastiği var mı elinde aşşağıya fotuyu ekliyorum oranın fotosunu 2 taraf içinde lazım
dostum mk2 scirocco için bişeyler varmı elinde kıyıda köşede malum bizim arabanın parçaları yok piyasada kendimi 2. sınıf hissediyorum aklımızda bulunsun varsa işe yarar bişeyler....
alperim hatırlatma amaçlı yazıyorumarka panzlot ipi sağ taraf arka küllük sağ dişli kapağıbirde çekme halatı ucuzundan önerin dahilinde hasarlı gelenlerde varsa sis farı yan sanayii 100 tl diyorlar eğer uygun olursa alıyım diyorum.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
kanka gece mesaj atmayı unuttum gündüz attım ama geç olmuştu biliyorum
alper hoca şu iki gün önce gelen 2 adet mk4 den benim parçaya bakacaktın hatırlatayım istedim... dün bakıp haber verecektin
1 tanesı allahlık alıbey oraya ulasmak ımkansızda ıkıncısının uzerındekı saglam gıbı ama malum kar kıs olunca dun ılgılenemedım bugun sokup kontrol edecem ama ılk gorunuste saglam gıbı haber werecem zaten aklımda o ıs
karıştırmadın demi alper hoca alibey filan yazıyor anlamadım ben. hava filtre hrtumundan bahsediyoruz değil mi? :tamamdır haber bekliyorum. valla hortum patlak dolaşıyorum. gerçi çok önemli bi yer değilmiş o küçük aralık ama ben takıntılı insanım öyle dolaşmak hoşuma gitmiyor
banada lazım vw_golf_mk2 ne veriyorsa onun verdiği rakamın tam 0.10 kuruş fazlasıııı
olması lazım beyler ama yarın dukkanda bakmam gerkıyo mandal olmasa bıle hatırladıgım kadarıyla kasası olacaktı en azından kasayı halledebılrıız