Gönderen Konu: Golf 1999 model şanzuman sallanması  (Okunma sayısı 6704 defa)

Çevrimdışı uguryerli

• Profili Görüntüle
Golf 1999 model şanzuman sallanması
« : 07 Kasım 2010, 14:13:51 »
Arkadaşlar herkese slm 99 model golf üm var allah şükür bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık ama söyle bir sorun var yolda trafikte giderken yoğun bir trafikte ayağımı gazdan çekince araba yığılıyor ve sanki alttan şanzuman kulağı kopuk gibi vuruntu yapıyor tekrar gaza basınca tekrar vuruntu yapıyor bütün kulakları değiştirdim sonuç aynı bu durum insanı arabasından soğutuyor. başına böyle bişey gelen varmı .?
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2010, 14:14:44 Gönderen: uguryerli »

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 1999 model şanzuman sallanması
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2010, 17:00:48 »
Arkadaşlar herkese slm 99 model golf üm var allah şükür bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık ama söyle bir sorun var yolda trafikte giderken yoğun bir trafikte ayağımı gazdan çekince araba yığılıyor ve sanki alttan şanzuman kulağı kopuk gibi vuruntu yapıyor tekrar gaza basınca tekrar vuruntu yapıyor bütün kulakları değiştirdim sonuç aynı bu durum insanı arabasından soğutuyor. başına böyle bişey gelen varmı .?
kulakları değiştirirken ters takmış olmasınlar? ben yaşamıştım. buarada kulakları kaça değiştirdin?
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı hsynygc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2010, 22:19:58 »
arkadaslar slm.ben 99 golf 4 comfortlıne aldım.3 gün sonra evın onunda sabah onune carpılmıs olarak buldum:(  ön kaput kapagının hemen ucu yarım cm kadar içeri girmiş.o içinden tıklanacak gibi deıl.sadece rütuş lokal boya yapsam yıne de bellı olacak.onun yerıne biri bana çıta yaptır dedı.acaba amblemın üstüne denk gelen kapak ucuna çıta yapılabiliyomu.yardımcı olursanız cok sevınırım... :melek:

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2010, 22:23:29 »

Aynı dertten muzdaribim...
Motor takozu ve şanzuman kuLaqı bozuk...

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2010, 22:28:07 »
arkadaslar slm.ben 99 golf 4 comfortlıne aldım.3 gün sonra evın onunda sabah onune carpılmıs olarak buldum:(  ön kaput kapagının hemen ucu yarım cm kadar içeri girmiş.o içinden tıklanacak gibi deıl.sadece rütuş lokal boya yapsam yıne de bellı olacak.onun yerıne biri bana çıta yaptır dedı.acaba amblemın üstüne denk gelen kapak ucuna çıta yapılabiliyomu.yardımcı olursanız cok sevınırım... :melek:

geçmiş olsun abi de yeni konu açsaydın keşke daha fazla kişi görür... sende daha net cevaplar almış olursun arkadaşında konusu dağılmaz  :saygılar

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Aralık 2010, 22:51:51 »

senin sorununun konuyla tek ortak yanı aracın 99 model olması :D yeni konu açsan daha çok yardım alırsın kolay gelsin..
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı crybox

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2010, 22:28:34 »
aynı sorun bendede var ne kadara patlar fıyat olarak bılen varmı ?
crybox

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2012, 01:57:11 »
motor kulaklarını degıstırdım,alt sanzuman kulagını degıstım,salıncak burcları falanda degıstı.ama o lanet olası vuruntu geçmedi arkadaşlar.bu durum bana kafayı yedircek arabadan sogudum valla.yokmu bunun yolu

Çevrimdışı heartybroken

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2012, 15:35:12 »
Bu sorun herkesin başının belası heralde. Benim arabamda da var kimi usta normal diyor kimi usta benzine katkı maddesi at 400 km git geçer dior :D pislik warmış güya ondan dolayı yapıyormuş ben farklı farklı bissürü ustaya gösterdim gaz kelebeği diyen var 5 kişiye sorduk 5 farklı cvp aldık gibi bir şey oldu =)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2012, 23:57:28 »
kimin ne dediği ne yaptıgı belli değil.1 ay düzgün binebildim sadece vuruntusuz ondada bobin ve buji kabloları degıstırmıstım.sonuç şimdi yine hüsran.