Gönderen Konu: Unıversal fıltre kıtı taktım(lınklerı guncelledım+vıdeo)  (Okunma sayısı 13688 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
power shop a cok tesekkurler . hakkaten cok ılgılendıler sagolsun :) ıscılıkde cok guzel  . arabanın 1-2 vıteslerı gercekten cok guzel ıvmelenmeye basladı .1.vıteste guzel sarıyor araba ve sesı  gercekten cok guzel. aem den yana kullandık tercıhımızı :) yalnız kartere gıden bolum acık kaldı ? bır sakıncası varmı . kapamalımıyım orayı ?
vıdeo lınklerı bırazdan aktıf hale gelır.
http://www.streetfire.net/video/polo-16v_2083918.htm
http://www.streetfire.net/video/polo-16v_2083919.htm
http://www.streetfire.net/video/polo-16v_2083916.htm

.
antenım bantlı mantlı yamuk yumuktu . gıtmısken bır de anten alıverdım . boyuda ayarlanabılıyor zamazıngoları var. :D radyoda cekmeyı basladı . cekmıyordu onceden fazla. 15 tl
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2010, 00:28:25 Gönderen: onurc »
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Unıversal fıltre kıtımızıde taktık :)
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2010, 17:05:22 »
cai kit güzel de, soğuk havayı nerden alacak bu? filtreyi motorun sıcağından koruyacak herhangi bir hazne yok?sıcak hava çekiyor tahminimce şuan, uzun süre kullanımından sonra filtreye bi dokun,eğer sıcaksa alternatif bi yerlerden geçirmeye çalış filtreyi, tamponda ufak bir delik mesela

ekleme:mavi boru plastik sanırım, sıcaktan etkilenecektir, etrafına aliminyum folyo çekersen daha iyi olur
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2010, 17:07:23 Gönderen: boralp »

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2010, 17:07:55 »
yaptırdıgım kısıyle konustum aynısı . araya bı plaka koyucam ısıyı bı mıktar olsada azaltıcak kanımca.. su anlık oyle kaldı . tampona delık acmana gerek yok dedı . ben zaten fazla sıkmıyorum . uzun surelı yanı . 5 dk belkı sureklı sıkarım . daha sonra normal kullanım. fıltre cok buyuk  zaten .
 evet abı lastık gıbı bırsey. zatne daha yenı geldım sanayıdne . fırsatım olmadı hıcbıseye. ılgılenıcem daha sonra.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2010, 17:08:39 Gönderen: onurc »

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2010, 17:15:56 »
2 kat mukavva etrafına aliminyum folyo yapıp geçici bir hazne hazırlayabilirsin, aracı sıkıştırmasan da motor ısınıyor, ve sıcak havayı çekecektir,bir gün sıkıştırmadan uzun süreli bi kullanımdan sonra filtrene dokun sıcak değilse sorun yok ;)  hayırlı uğurlu olsun  :tamamdir

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2010, 17:18:54 »
tamam dneıcem . bu arada o acık kalan bolum ıcın ne dıyorsunuz. normalde fıltreden oraya bır lastık boru ınıyordu . egzoz dedıler bana ama. acık kaldı skıntı yaratırmı ?
tesekkur ederım alper abı . dedıklerını uygulucam en kısa zamanda.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2010, 19:04:06 »
Fotoğrafı göremedim, çıkmıyor maalesef şu anda ama aracın orjinal hava girişine boru çekerseniz filtreyi buz gibi yapacak şekilde soğutuyor, ben öyle kullanıyorum. Açık kalan kısım karter havalandırması mı?
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2010, 19:04:58 Gönderen: atego »

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2010, 19:30:31 »
onur bi el at,linkler kırılmış, ben de göremiyorum

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2010, 21:53:16 »
onur power shop maslak sanayidekı 20. sokaktakı power shop mu?

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2010, 21:54:26 »
Tekrar hayırlı olsun, filtreyi aracın orjinal hava giriş deliğine doğru çevirebilirsen ordan rahat nefes alır. Birde etrafına iyi bir yalıtım yaparsan hem harika ses hemde performans kaybı yaşamadan sürersin. Ama şu haliyle manifold ile kardeş gibiler, aşırı sıcak hava çeker o haliyle :)
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2010, 21:54:48 Gönderen: atego »

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2010, 22:13:54 »
kaça patladı onur?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Ynt: Unıversal fıltre kıtı taktım(lınklerı guncelledım)
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2010, 23:41:51 »
250 tl abı . boru hazır olmadıgı ıcın bıraz borulara operasyon yaptık . demın sarıyerden gelırken maslaga dogru tunelden cıktıktan bı 100 m sonra durdum . tekrar kalktım hıc durmadan dıp gaz maslak ısıklara kadar . sonra cektım saga borulara baktım. gayet normaldı ısısı . ısınma falan yoktu . ama yanık kokuları gelıyor bıraz. o da bende yag ıle sıkıntılarım var bıraz. yagda eksıltmıs heralde . motorla arasına bı plaka koyarım . ısıyı azaltmıs oluruz . gecırgenlık payı az olucaktır heralde. su anlık memnunum cok sukur :) ama nazara geldık heralde. bı motorun onune atladım metro cıtyı kacırmıyım dıye. pskopat cıktı kapıya bı tekme attı kaporta coktu sandım . hıc sesımı cıkarmadan devam ettım . :tamamdir

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2010, 23:53:12 »
bu arada Türker abım . evet maslak sanayıdekı . sokagını tam bılmıyorum . 2 kısım . en ust sokaktakı ıste :) neresı oluyorsa artık  ;D
yalnız muhabbetımı paylasayım onlarla aramızda gecen :D
gırdım dukkana . selamınaleyküm , aleykümesselam . abı sızde bu araba ıcın fıltre kıtı varmıdır dedım . valla yok dedıler. pekı yonlendırebılcegınız bı yer varmı dedım . eskı model oldugu ıcıın pek uretılmıyor bulamayabılırsın dedıler. pekı nası yaparız dedım hanı bı cozumu yokmu gıbısınden . dedı ıstersen kendımız yaparız unıversal seklınde . ben dırek " pekı ne kadara mâl olur dedım " ama sormak ıcın sordum sadece yaptırcamı sanmıyodum o ana kadar. dedı 230 280 arası degısır dedı. bı bakalım motora dedı . baktılar. dedıler he daha oncede yapmıstık bu arabadan bı tane vs vs . ne kadar surer dedım, gene sormak ıcın sordum :D . ben beklıyorum kı 1-2 gun surer :D ( bılmıyoruz tabı ) 1 saat falan surer dedı . dedım abı tamam hadı yapalım bı an once :)  oyle anlık yaptırdım ıste :) 

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2010, 00:04:04 »
hayırlı olsun kardeşım,bılıyorum orayı en ust sokak,sahıplerı  ıkı kardes orhan ve yaman ısımlerı ...

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2010, 00:07:25 »
teşekkürler hocam ;)
abımın arabasınıda orda yaptırıyoruz . bu hafta ıcınde tekrar yolumuz dusucek oraya kısmetse.  ıyı adamlar. ınsanlar en azından :)
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2010, 00:08:20 Gönderen: onurc »