Gönderen Konu: Golf MK3 GTI için el yapımı Intake kit yapımı ( Önerileri bekliyorum )  (Okunma sayısı 20651 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
araç rengine boyayınca 10 numara :sevgi:
Hamit abi bende bakıyorum bunlar ne tip bi sis diye meğersem portmuş  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Şimdilik askıya aldık ama çarşamba günü büyük ihtiamlle aem den kit yaptırıcaz...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı mk1gti09

• Profili Görüntüle
Düşüncelerin güzel..Sağlam yaparsan verim alırsın bence..Ama hazır sağlam kit al hem ses hem temiz hava  :tamamdir

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Düşüncelerin güzel..Sağlam yaparsan verim alırsın bence..Ama hazır sağlam kit al hem ses hem temiz hava  :tamamdir

araç için hazır bir kit yok malesef varsa bile tr de yok yani. O nedenle tuning işiyle uğraşanlar borularla kendileri yapıyorlar.

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Filitre olarak AEM uzun tip alıp kendim yapabilirim kararsızım...

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
suleyman bu gun maslakta onurun gıttıgı pover shop a ugradım,hazır ugramısken senın arac ıcın de kıt sordum var dedı 220 tl hazır kıtı var dedı,tampon sokuluyo falan dedı,telefonunu aldım adamın istersen gorus

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Bizdebugün öğlen ezanı okurken ordaydık :D Yapıcaz dedi adam ama boru çok kısa olacak sensör vs. biraz burun büktü ama 160 dolara yaparız dedi fikrsiz ve kararsızım :d

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
pazarlık yapalım ,tampon işçiligı dahıl mı bu fıyata (220 tl =160 usd zaten)taksıt olur falan dedı bana

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Tampon sökülmesine gerek yokki abi neden tampon söküyolar kutu zaten üstte :D golf 3 te sökme işleri çok basit yani tek sıkıntı hava ısısnı ölçen sensörü monte edecekler boruya..

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
bende anlamadım adama golf3 dedım kendı soyledı tampon ışı var dıye

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
İşin açıkcası şu ben aslında kutuyu komple söker oraya ara boru yaparım bütün borularıda monte ederim sorun değil sadece bu işi yapanlar yapsın istiyorum ama onlarda biraz yokuş yapıyolar.

Ben 2 sene makine imalatı yaptım borunun kıralını yaparım nakış gibide olur.Teyze oğlum makineci adamda dik işleme cncden tut tüm alet edavat var zaten en son boruları slikon ekleri alıp kendim yapıcam.

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
Filtreyi bir kutunun içine almayacaksın değil mi?

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
ben işim geregı hafta içi genelde 2 ile 4 arası  maslakta  oluyorum,otosanayıde baska bı yer varsa bıldıgın yada duydugun ugrar sorarım ne gerekırse yada povershopa,bıde 11. sokakta btg shop var,bosch servısın yanında...

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Eyvallah düşünmen bile yeterli benim için. en iyisi ben AEM filitre alıp kendim uğraşıcam bu boru işiyle ;) Olmadı aksaray da bi ince araştırma çekicem..