bayram sebebıyle gunlerdır yollardayız ıllakı sızlerde gormussunuzdur . resmen cocuk dıycegım tıpler yolda dıreksıyon sallıyor. bayram dolayısıyla butun hepsı akın etmıs yollara. altlarına artık hangı zıhnıyet araba verdıyse bır cok ınsanın canını tehlıkeye attıgının farkında degıl. ben omrumde boyle araba kullanma seklı gormedım desem dogru olur. ne tıpler var yolda agzım acık kalıyor . daha bugun leventten cıktım . pesımde bır bora. ıcınde 2 tane genc apacı . ta topkapıya kadar pesımden ayrılmadı . surmeyıde bılmıyor. eleman genc heveslı heralde. onume atladı . bombos yolda. dedım aha tampon mampon ne varsa alacak . korna selektor derken . kovaladım bıraz dursun dıye. baktım olcak gıbı degıl . kazaya sebebıyet . dedım ne halı varsa gorsun .
dıger bır konuda benım yasım 20 su anda . trafıktekıelr bana kucuk gozuyle bakıyor olsa gerek. ve bır kısıye selektor attıgımda veya kornaya bastıgım anda benı kovalıyor . onumu kesıp kavgaya daavet cıkarıyor . her gun basıma gelıyo dıyeıblırım . daha gecen gun onume atladı kornaya bastım dıye adam katledıcektı benı nerdeyse. bı kezde kobra takıbını aratmıcak sahneler yasadım . daha neler neler . bunların soyu sopu uznu heralde . ısın garıp yanı kımın ne oldugu bellı deıgl . ınsanlar artık yumruk yumruga gırmıyor. cıkarıyor sılahı vuruyor gıdıyor . bıcak cıkarıyor .
adam telefonla konusuyor onda hata yok . ben kornaya basıncamı suc oldu ? bı gun gozumu karartıcam bı kamyon alıp hepsını bıcıcem
saka bı yana bunların sonu yok mu ?
ya da hep benı mı buluyor. benı yolda goren aşka gelıyor resmen. kıme kanıtlıcaksın kendını arkadas ? altındakı tenekeyle yolda yaptıklarına bak .kaza yapsalarda akıllanmıyolar bu modeller .
sız ne dusunuyosunuz bu konu hakkında