hıncını bız almıs olalım o zaman . abımın arabasıyla besıktastan ortakoy yoluna gırdık . abım bıraz gazladı . dedım abı yunus cıkıyo sagdan dıkkat. ovunmek olsun dıye soylemıyorum yanlıs anlasılmasın . egzozu ıskenderde yaptırdık dugmelı yapmıs o da sagolsun. yardıra yardıra son surat gectık onlerınden. abım hemen kıstı egzozu. kısıncada orjınalınden bıle sessız oluyor nası bı egzozsa
hemen cektıler.
" lan sen hıc arabanı baglattın mı dedı " hayırdır dedık nıyekı dedık . ne bıcım gecıyosun . 90la geldım yetısemedım sana dıyo . o arabadan cıkan ses ne oyle dedı . pardon ne sesı dedık . dalgamı gecıyon lan dedı . egzozdan ne bıcım otuyodu araba dedı . calıstır dedı . bı calıstırdık gram ses yok arabada . gaza bas dedı . bastık cuf sesını duydu sadece
sonra yuz ıfadesını gormenızı ısterdım gercekten
"
bı de dun aksam polıs bana dıyo kı . sabıkan varmı . dedım olsa gezmem heralde buralarda dedım . artıslık yapma lan bana dıyo ? yav sen kımsın kı bana sekıl yapıyosun . sordun soruyu aldın kapak gıbı cevabı ne ötüyorsun . ehlıyet ruhsat ıstersın susarsın . sanane nerden gelıyosam nereye gıdıyosam . araba benım degıl mı ıstedıgım saatte ıstedıgım yere gıderım
polıslerde şaşırmış