Gönderen Konu: yardıııııımmmmm  (Okunma sayısı 10692 defa)

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
yardıııııımmmmm
« : 21 Kasım 2010, 11:05:32 »
arkadaşlar malumunuz golf mk1 diesel in yıpranmış enjektörlerini değiştirecez fakat enjektör memesi numarasını bulamadık. bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirm.

NOT: oto mekanik bize birden fazla parça olduğunu anca numarasını vermemiz halinde orjinal parçasını gönderebileceğini dedi. bizden üzerindeki enjektörlerin orjinal olduğundan şupheliyiz.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: yardıııııımmmmm
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2010, 12:27:28 »
 ETOS ta Enjektör bilgisini aldım sen burda gerekli olana bak onu söyle esin e..  Resmi bilgisayarına kaydet orj boyutunda görürsün  :tamamdir

« Son Düzenleme: 21 Kasım 2010, 12:30:16 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2010, 13:32:15 »
bence esinden falan meme alma derim arkadaşım. ayıptır söylemesi sonra kaktırdı bana die yakınırsın. git bi bosh servisine al orjinal garantili ürünü.  benden uyarması.

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2010, 13:35:21 »
çünkü bugüne kadar aldığım bi parçadan hayır görmedim o firmadan. Enjektör gibi hassas bi malzemedenmi görücem...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2010, 14:09:54 »
Yav yapma yasin bi kalemde adamları sildin bitirdin. Bende devamlı alışveriş yapıyorum onlardan ben daha hiç kelek bişey yaşamadım.. Ama şu var adamların ellerinde çok fazla ürün var o yüzden dikkat etmek lazım.. 1 parçanın en az 3-4 marka ve kalitede olanı var.  Üzerinde madein germany,spain ve italy yazanları tercih etmek lazım. Taiwan, chine gibi olanlardan uzak durmak lazım.   Yanlız Kapı fitilleri esin ve burcandada beş para etmez, yurt dışından getirtmek şart.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2010, 15:03:15 »
abi sen kadar bende malzeme aldım bu adamlardan bi kere güzel ürün çıkmadı içinden. ben yinede uyarayımda arkadaşı yarın enjektörleri aldıktan sonra pistonmu eritir motorumu yer yada iki ay sonra ustadan ustayamı gezer beni bağlamaz. Bilinçli olan kişiler gider boshtan alır kafası rahat eder. ben bosh enjektörlerimi 2005 yılında almışım adam tarihle tutmuş defterini 2009 eylülde sadece bakıma gelmişim.artık gerisine birşey diyemem.

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2010, 15:08:54 »
Ben parçacıya motor kodumu söylüyom adamlar motorun gbt sini çıkarıyo.

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2010, 17:49:50 »
erşan abi ETOS daki liste için teşekkürler.
sanırım bize lazm olan parça 7 numara. ama 1 den 1.94e kadar gidiyor bunlar. orijinali hangisi :D

motor kodumuzu CK biliyorsun :D yorumlayamadım ben bunu

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2010, 18:02:19 »
O parça iğne değil ama, enjektörün tepeseindeki ayarlayıcı pul sanırım ama sen sana lazım olan parçayı bi resimle. bide üstünü iyice kontrol edin part no olması lazım.

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2010, 18:06:20 »
abi üstünde part no olsa bile onun orijinal parça olduğundan şüpheliyiz. 30 yılda illa değişmişlerdir ama orijinal mi takmışlar bilemiyoruz :)

vallahi ben de tam bilmiyorum ama usta babamız :D enjektörün memelerini değişmemiz lazım dedi. yakıt tüketimimizin ne kadar yüksek olduğunu biliyorsun abi. düşrmek lazım. millet 30 liraya 300 civarı giderken biz 200ü anca görüyoruz:D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2010, 18:11:35 »
abi üstünde part no olsa bile onun orijinal parça olduğundan şüpheliyiz. 30 yılda illa değişmişlerdir ama orijinal mi takmışlar bilemiyoruz :)

vallahi ben de tam bilmiyorum ama usta babamız :D enjektörün memelerini değişmemiz lazım dedi. yakıt tüketimimizin ne kadar yüksek olduğunu biliyorsun abi. düşrmek lazım. millet 30 liraya 300 civarı giderken biz 200ü anca görüyoruz:D

O millete bende dahilim :D :D bu bayram 30TL ye 280km yol yapmışım hala giderim diyodu :D :D ama bende bi enjektör bakımına gidicem soğukken çok beyaz duman atıyom bakam kaç para yazcaklar bana... Enjektörlerimiz bildiğim kadarı ile standart hep Bosch tan temin edilecektir yada herhangi bir parçacıdan. Senin peder daha iyi bilecektir gerçi ama onları kumpas la falan ölçüp ona göre parçacıdan alınıp değiştirilse olmazmı.

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2010, 18:16:05 »
erşan abi bi de sen 82 83 modele bakmışsın. jk cr motorlar bunlar. bizimki 80 model ck motor acaba farklı olur mu?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2010, 19:38:41 »
valla hem ck hem 1600cc diretince bende onlara baktım :D

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2010, 20:27:57 »
kardeş istersen bi fiyat al sen tamirciden falan  ne kadara mal olucak bi bakalım. sonra bide ben sana fiyat alayım burdaki bosh service den.