Gönderen Konu: hepinize iyi akşamlar fiyat nasıl  (Okunma sayısı 9433 defa)

Çevrimdışı sadaswardashga

• Profili Görüntüle
hepinize iyi akşamlar fiyat nasıl
« : 22 Kasım 2010, 23:49:24 »
Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da

iyi aksamlar degerlı volkswagen severler aranıza yeni katıldım..yukarıdaki aracı yeni aldık fiyat 21.250 liraya arabanın hiç degiseni yok sadece sag on camurlukta ufak bir boya işlemi var fiyatı nasıl pahalı diyenler oldu..

• Profili Görüntüle
Ynt: hepinize iyi akşamlar fiyat nasıl
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2010, 23:50:38 »
Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da

aranıza yeni katıldım.yukarıdaki aracı yeni aldık..fiyatı 21.250 hiç değişeni yok sadece sag on camurlukta boya var fiyatı nasıl..?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2010, 23:51:52 »
hyrlı ugurlu olsun, aldıktan sonra fiyat sorulmaz hocam, iyi günler de kullanın, araç diri duruyor

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2010, 23:53:32 »
haklısın..cok tesekkur ederim

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2010, 00:04:10 »
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli değil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2010, 00:10:41 »
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli değil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir

cok tesekkurler..saolasın

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2010, 00:27:02 »
Arkadaşlarında dediği gibi alındıkta sonra fiyat önemsiz bir detay,bundan sonra aklınızı alacağınız keyfe odaklayın.Araba kz gibi maaşallah ağız tadıyla binin.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2010, 00:37:13 Gönderen: ÜRENCİK »
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2010, 00:34:20 »
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)
ok men 8) let s go   :halazn:

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2010, 00:41:01 »
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)

vur dedik öldürdün be abi  ;D

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2010, 00:44:56 »
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım  manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında  füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2010, 00:53:43 »
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım  manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında  füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .

eyvallah kardesim..pişman değilim tabi bayılıyorum aracıma..bak özledim simdi bi gidip turlasam mı ne.. :D

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2010, 01:10:30 »
gece gezenın ayagına ... :) derler . hıc gezme bosver otur evınde sıcak sıcak . ortalık sakat. bak daha sımdı kaza oldu kapımın onunde . aman ALlah korusun :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2010, 14:43:34 »
çok değil bi 1000 tl fazla almışsın oda temiz arabaya her zman verilir onur geçended behsetmişti sanırım başka bi arkadaşa aynı arabadan baya gülmüştüm bugüne kısmetmiş camı kırık orası kırık jantları yok vs :) ayrıca lpg side yoktu o yüzden hiç takılma böyle seylere güle güle kullan

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2010, 21:34:34 »
Kardeş bırak az oldu çok oldu sorgusunu, araba aldıktan sonra geriye bakıp ah vah demenin anlamı yok, tadını çıkarmaya bak, kullandıkça aşık olacaksın benden söylemesi. ;)