Arkadaşlar boğaz kelebeğinin tamirini nasıl yaptığımı resimli olarak istemişsiniz keşke bu yazmak kadarda kolay olsa, şöyle açıklayayım, içerisindeki motor ve potansiyometre ve dişli üniteden ibaret komple ayrılmaz parçalanmaz bir sistem vardır, bu sisteme zarar vermeden motorunu değiştirebilen varsa buyursun denesin diyorum, çünkü bir tane dişli çarka işlem yapmam benim sabah 09:00 dan öğlen 15:00 e kadar uğraştırdı, motoruyla uğraşmak zaten ayrı bir maharet istiyor, zaten boğaz kelebeğinin temizliği kadar basit bir işlem olsaydı herkez yapabilirdi, sanayileri ben çok dolaştım buyrun sizlerde dolaşın, tamir edebilen yoktur demiyorum mutlaka vardır, fakat çok işcilik vede zaman isteyen tamamiyle uğraş isteyen çok dikkat isteyen bir konu, bu yüzden kimse onarımına yanaşmıyor, herkez çıkma parçaya yönleniyor haliyle onunda zaten eli kulağında olan bir malzeme, sonuçta birkere elektronikten anlayan ehli usta olmak gerekiyor, şöyle özetliyeyim, nasıl bir motosiklet tornacısı iki motoru birleştirip tek bir güçlü motoru nasıl yapıyorsa ve bunu bu sitede resimli olarak açıklaması çok zor ise bunuda böyle kabul edin.