bende de hemen hemen aynı problem var.. hararet müşürü değişti, lambda sondası değişti, benzin pompoası elden geçti, termostat değişti, bobin kontrol edildi, kablolar değişti, bujiler değişti, boğaz kelebeği güzelce yetkili serviste temizlenip adaptasyon yapıldı, beyin kontrol edildi, carbon clenear yapıldı.. hala sorun çözelemedi.. gerçi benim araç lpg li.. şöyle ki benim problemim sürekli değil.. işe giderken 5 ışık geçiyorum.. bazen 2. bazen 3. ışıkta araç rolentide iken birden düşüp yükseliyor.. sanki lpg veya benzin o an için yetersiz geliyo gibi.. kamera ile çekeyim diyorum 1 milim bile oynamıyor tam kayıttan çıkıyorum başlıyor gezmeye.. ustaya giderken stop bile ediyor ustaya gittiğimde rolanti sanki devir saatini japonla yapıştırmış gibi hiç oynamıyor.. aracım 2 gündür lpg ustasında.. 1 hafta boyunca deneyecekler.. kısmet inşallah sorunu bulurlarda hallederler.. olayın en kötü yanı sürekli her zaman yapmıyor ara ara yapıyor.. ama kavşak içinde stop ettiği zaman Allah koruyor...