Gönderen Konu: Gitme Vakti Geldi ( o şimdi asker ) - Askerlik Bitti..  (Okunma sayısı 37398 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gitme Vakti Geldi ( o şimdi asker )
« Yanıtla #70 : 02 Ocak 2011, 02:13:36 »
Hoş geldin sedat acemilik bitti demek ne çabuk geçmiş anlamadım valla inşallah usta birliğide boyle bana çabuk geldiği gibi sanada gelir.
kampa gitmiş say kendini askerlik diye düşünme  :tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 02 Ocak 2011, 12:07:24 »
valla hiç üzülmüyorum dğuya düştüm diye 34 gün çabuk geçti banada 14 ay da öyle geçer yazı atlattımı bitmiş sayılır birde 12 aya düşerse tamamdır. :saskin:
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #72 : 02 Ocak 2011, 13:46:43 »
 Hiç kafanı takma sedat en kral askerliği yapıcaksın. Batının displin ve emir komutasını çekmektense doğuda görevini yapacaksın. Batıda görev yok ota boka nöbet tutmaktan başka.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 02 Ocak 2011, 14:28:54 »
Hiç kafanı takma sedat en kral askerliği yapıcaksın. Batının displin ve emir komutasını çekmektense doğuda görevini yapacaksın. Batıda görev yok ota boka nöbet tutmaktan başka.
aynen abi  ;) :tamamdir zaten küçük araç kullanıcam k1 belgesi aldım komutan şöförü olma ihlimalimde var en büyük transit kullanırım artık jandarmada L200 var 4 çeker ona denk gelirsem yaşadım

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 02 Ocak 2011, 14:46:35 »
 Oraya gidince merkezde bi 10-15 gün tutacaklar eğitim vericekler sonra kuraya kalıcak. Artık şansına ne çıkarsa ama jandarmada en büyük araç LandRover onlarda en kralı.. Güneydoğuda L200 ve transiti unut sadece merkezde varsa vardır gerisi hep arazi tipi.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2011, 14:49:02 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 02 Ocak 2011, 14:52:23 »
Oraya gidince merkezde bi 10-15 gün tutacaklar eğitim vericekler sonra kuraya kalıcak. Artık şansına ne çıkarsa ama jandarmada en büyük araç LandRover onlarda en kralı.. Güneydoğuda L200 ve transiti unut sadece merkezde varsa vardır gerisi hep arazi tipi.
merkez e 1 km düştüğüm yer merkez sayılır komutan öyle dedi şırnakta görev yapmış heryerini biliyor land vermezler bana abi onun için söğütte eğitim veriyorlar ben eğitim almadım transit connet doblo L200 bunları veriyorlar bana k1 belgesi alanlar bunun harici süremiyor

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 02 Ocak 2011, 14:56:58 »
 Ee olm 12 sene geçmiş biz yapalı askerliği demekki sistem değişmiş. Bizim zamanımızda merkeze teslim oluyoduk orda 15 gün eğitim sonra kura çekiyoduk kurada neresi çıkarsa oraya .. Biz giderken toplama merkezlerinden geçiyorduk. Diyarbakır toplama merkezi kocaman bir ambar gibiydi bi girdim içine allah dedim burası ne 2 gün konvoy için tutmuşlardı valla çorap,ter ve pırt kokusundan hastanelik olur insan :) :)
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2011, 14:59:53 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 02 Ocak 2011, 15:02:55 »
Ee olm 12 sene geçmiş biz yapalı askerliği demekki sistem değişmiş. Bizim zamanımızda merkeze teslim oluyoduk orda 15 gün eğitim sonra kura çekiyoduk kurada neresi çıkarsa oraya .. Biz giderken toplama merkezlerinden geçiyorduk. Diyarbakır toplama merkezi kocaman bir ambar gibiydi bi girdim içine allah dedim burası ne 2 gün konvoy için tutmuşlardı valla çorap,ter ve pırt kokusundan hastanelik olur insan :) :)
ben hastaneye gittim demin orda bakmıyorlar düzgün 1 gün istiraat almıştım sabah verdiler ilacı gece 11 de aldım gerisini siz düşünün . ben mardine gidicem tanıdıklar var onlar karşılıcak teslim edicekler beni onlar olmasa diyarbakırdan ktm ye katılcaktım bende

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 02 Ocak 2011, 15:23:17 »
 Uçakla diyarbakıra mı gidicen yoksa direk mardin otobüslemi. Garajlarda dikkat et inzibatlar anında pişti yapıyolar. Özellikle diyarbakır havaalanında %90 yakalıyolar KTM ye alıyolar hemen.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 02 Ocak 2011, 15:26:00 »
Uçakla diyarbakıra mı gidicen yoksa direk mardin otobüslemi. Garajlarda dikkat et inzibatlar anında pişti yapıyolar. Özellikle diyarbakır havaalanında %90 yakalıyolar KTM ye alıyolar hemen.
yok abi direk mardin e hava alanında karşılıcaklar beni tanıdıklar onlar şırnağa teslim edicekler beni

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 02 Ocak 2011, 15:39:16 »
 Ok ozaman ordan alıcaklarsa güzel.. Havalanında inzibatları görmezden gel göz temasında sakın bulunma, bide bizim zamanımızda diyarbakır mardin yolunda 3 yerde yolda bariyerler vardı orlardada durduruyorlardı şimdi nasıldır durum bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2011, 15:43:48 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 07 Ocak 2011, 08:54:35 »
ben gidiyorum vatani görev beni bekler, bugün itibari ile Şırnak 'ta olucam kendinize iyi bakın atarsa 419 kısaca seneye görüşürüz..
ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER GURURLA VATANI BEKLER..! Şırnak çakırsöğüt 1. jandarma komando tabur komutanlığı Şöför.
irtibat no : 0531 845 63 67 - 0555 831 11 99
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2011, 09:18:06 Gönderen: car wolf »

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 07 Ocak 2011, 10:16:14 »
sedatcım sende kendıne ıyıbak,hayırlısıyla gıt gel kardesım...

Çevrimdışı CeM öZeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 07 Ocak 2011, 13:30:31 »
Kardeşim hayırlı teskereler şimdiden.Allah kolaylıklar versin.Çok sabırlı,güçlü ve azimli ol.Kendine dikkat et. Atarsa bi şafakta benden 30  :tamamdir