Gönderen Konu: headers için yardım  (Okunma sayısı 10171 defa)

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
Ynt: headers için yardım
« Yanıtla #14 : 26 Kasım 2010, 14:44:02 »
dediğin işlemler çok zor hele o manifoldu 8v de yapmak çok çok zor . Daha benzin pompanı değiştirmen gerekcek . o işlemler zor değil ama okadarda kolay değil . satmak için söylemiyorum ama ben o durumları iyi biliyorum çok uğraştım zamanında . tavsiyem bendeki manifoldu kaçırma.

dbilas Ansaugbrücke 45er Weber VW Golf 1,5-1,8L 8V GTI bei eBay.de: Antrieb, Motor Getriebe (endet  18.12.10 08:05:45 MEZ)

Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 26 Kasım 2010, 15:01:16 »
dediğin işlemler çok zor hele o manifoldu 8v de yapmak çok çok zor . Daha benzin pompanı değiştirmen gerekcek . o işlemler zor değil ama okadarda kolay değil . satmak için söylemiyorum ama ben o durumları iyi biliyorum çok uğraştım zamanında . tavsiyem bendeki manifoldu kaçırma.
dbilas Ansaugbrücke 45er Weber VW Golf 1,5-1,8L 8V GTI bei eBay.de: Antrieb, Motor Getriebe (endet  18.12.10 08:05:45 MEZ)
satmak için söylemediğini biliyorum abi...burda amaç birbirimize yardım etmek çok sağolun

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Kasım 2010, 15:11:35 »
valla selçuk abiyi dinle bence ondan fazla motoru söküp takan yok nazar degmesin :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Kasım 2010, 15:35:17 »
dbilas Ansaugbrücke 45er Weber VW Golf 1,5-1,8L 8V GTI bei eBay.de: Antrieb, Motor Getriebe (endet  18.12.10 08:05:45 MEZ)
tamam abi o zaman sen bu kardeşine en son ne yapabilirsin emme manifoldunu onu söyle bende kendimi ona göre ayarlıyayım ... karbüratörlerde şimdi geldi kargodan :)

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Kasım 2010, 15:39:42 »
bide benzin pompamı ne koyayım abi 1.8 in kinimi koyacağız

Çevrimdışı olcaytuna

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 26 Kasım 2010, 15:40:53 »
standart motor üzerine "sadece" takılan bu tip uygulamlardan birkaç sütçü beygirinden başka birşey çıkmaz (ehh ses biraz değişince heyecan yapar :D), hele 25-30 yaşındaki bir motor için. diğer taraftanda hazır satılan çoğu ucuz headers larda ne perpormansı arttırır ne de uzun ömürlü olur. kısaca, bunlar için motorda da uygun değişiklerin ve modifiyenin yapılması gerekli diye düşünürüm. boşa para harcatır.

aranızda motor modifiyesi düşünen varsa (belki bir kısmınız biliyordur) maslak sanayi de dizayn egzos var. sahibi Savaş bu konuda çok tecrübeli ve araca göre ürettiği paslanmaz headerslar mükemmel kalitede. yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. daha önce kurcaladığımız T2 type4 2000cc motora headers ve mk2 syncro' ya egzos yaptırdım. her iki uygulamasından da memnunum. uzun ömür ve performans için uygun fiyatlı bence. diğer taraftan pahalıdır, atölyesindeki araçları gördüğünüzde ne demek istediğimi anlarsınız.
mkII GT syncro

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2010, 16:03:20 »
bide benzin pompamı ne koyayım abi 1.8 in kinimi koyacağız

Tık tık elektrikli pompa koyman gerekiyor çünkü 2.5-3 psi basabilirsin o karbüratörlere en fazla . Bu tık tık pompa dediğim şamandıra dolunca kendi kendini kapatır . ihtiyaç durumunda tekrar verir benzini.

pompa bende 2  tane fazla var sende bi bak bende az kullanılmış bitane var 50 ye veririm onu.

Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı mk1gti09

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Kasım 2010, 16:39:02 »
Headers olacaksa uydurmasyon olmamalı..Fazla güç kazanamamaktan ziyade hararet bile yaptırırsın..Kaliteli prof. headers olursa hem iyi verim alırsın hemde motorunu korursun..Bide headerstan verim almak istiyorsan komple egzos sistemi şart..

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 29 Kasım 2010, 22:52:34 »
atmosferik araçta performans isteniyorsa giriş önemlidir çıkış çok fazla değil.

motor havayı rahat emiyorsa çıkış zaten olur. headerstan önce emmeyi öneririm bu durumda. sen selçuk abiden komple kit al en iyisi :D

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Kasım 2010, 00:16:37 »
sağolsun sekçuk abi bu konuda çok yardımcı oldu :) yaptık bişeyler  :tavkiss:

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 30 Kasım 2010, 01:55:48 »
merakla bekliyoruz gelişmeleri bol bol fotolar eksik olmasın  :tavkiss:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 30 Kasım 2010, 11:54:31 »
sağolsun sekçuk abi bu konuda çok yardımcı oldu :) yaptık bişeyler  :tavkiss:
Hani foto nerde  Mk1 kardeşliği nerde rabbit kardeşliği nerde bu devlet nerde bu millet  :bekleriz:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Kasım 2010, 13:08:15 »
Hani foto nerde  Mk1 kardeşliği nerde rabbit kardeşliği nerde bu devlet nerde bu millet  :bekleriz:

uygulama resimleri konacak  bazı eksik parçalarımız var tamamlayalım uygulamanın her aşaması  resimle yayınlayacağız çok heyecanlıyızzz :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 30 Kasım 2010, 13:59:10 »
beklemedeyiz  :tavkiss:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin