yolun acık olsun altan...gökhan, altan abine iskender ısmarla
Bugünde stajdan kaçmıştık ama olsun kaçmak için bi nedenim oldu Altan abim gelmiş kırk yılın başında Numaranı kaydettim yarın sabah mesaj atarım bi yerlerde buluşuruz şimdiden söyliyim benim kız biraz pis şimdi girdik eve denizden yeni geliyoruz daha
güzel olmuş kanka araba.böylece beyaz jantlar oldukça yakışmış.allah nazardan saklasın
Eline sağlık Altan.Süper olmuş.
istediğin gibi oldu ise ne kadar güzel.herkesin tercihleri istekleri tabii ki farklıdır.güle güle bin tekrardan.
Daha dar lasitkle spacer taksan daha da güzel durur.Üstündeki lastik ebatları ne?
hakikaten göz doldurmuş
Hayırlı yolculuklar kanka, yerime bol bol iskender ye
Dün Altan abiyle buluştuk tahmin ettiğimdende iyi anlaştık aynı şekilde kardeşiylede öyle oturduk muhabbet ettik foto çektik bayağı eğlenceli zaman geçirdik yani benim kız bayağı hoşuna gitti zar zor direksiyonuna oturtabildim ama bu seferde inmek istemedi Fotolar Altan abide belkide bu akşamüstüne doğru İstanbul'a döner bilinmez tekrardan hayırlı yolculuklar herşey için teşekkürler Altan abim
fena olmuş altan hayırlı uğurlu olsun
vay vay vay ben istanbula gittim geldim kimsenin haberi olmadı ama bursayada gidecem inşallah gökhanı bide ben bulayım
Valla ben sırayla geziyorum Ankara yı ziyaret ettim , Bursayıda ziyaret ettim
sıraya çankırıyıda koy bari
Sanmıyorum Hasan , artık beklentilerim var istanbula beklerim sizi
ben daha dün döndüm istanbuldan ama bu yaz içinde gelmeyi düşünüyorum yine
insan haber verir dostum
bu sefer arkadaşlarla geldik bidahakine inşallah