şuan sinirden patlamak üzereyim arkadaş , saat 3 civarında kız arkadaşm ve çok yakın arkadaşımla onun kız arkadaşı karşıya etiler tarafına yola çıktık gidiceğimiz yere tam nerden dönüldüğünü gözüme o an kestiremedim bir sokağa saptım sokaga tam dönmeden biraz ilerledim sonra sağa dönülmez tabelasını görünce geri vitese taktım tam geri gelicem 100m ileride polis varmış motorlu , el kol yapmaya başladı gel buraya anlamında gittim çektim sağa aynen diyologu anlatıyorum size ;
Polis : Ehliyet ruhsat
Ben : buyur
Polis : ters yöne girilmiyeceğini bilmiyormusun sen ?
Ben : ters yöne girmedim zaten , oranın ters yön oldugunu anlayınca ilerlemeden geri vitese taktım geri gidiyordum
Polis : sen bizi görünce kaçmaya çalıştın onla alakası yok
Ben : sizden niye kaçıcakmışım anlamadım ?
Polis : arabanda film cam var ....vs saydırmaya başladı
Ben : tamam film camdan ceza yazıcaksan yaz ama bana gelipte ters yöne girdin ,veya bizden kaçıcaktın deme kimseden kaçtığım yoktu ters yön oldugunu anlayınca geriye dönmeye çalıştım
Polis : neyse dua etki sana film camdan yazmıyorum 140 lira napıcaktın o zaman
DİP NOT: arkadaşlar bu arada olayın oldugu yer etilerde belki bilenleriniz vardır B.... cafe diye bir yerin orada oluyor ve oradaki sokak alakasız bir yerdedir araba nadir geçer oranın müşterisi haricinde;
Ben : Amacın eğer ceza yazmak için bahane yaratmaksa bulursun
Polis : koskoca tabela var karşında görmedinmi
Ben : görmedimki girmeye niyetlendim sokağa sonra görüncede geri vitese taktım , insanoğlu hata yapamazmı hangi çağda yaşıyosun türkiye burası
Polis : neyse bundan sonra ters sokağa girmemeyi öğrenirsin
Daha sonra bu tartışma baya bir sürdü 66 TL Ceza yazdı gideceğim yerede neşem kalmadan gittim neyse daha sonra ordan sahile indik bebekten doğru istinyeye geldik orada bir yerde vakit geçirdim tekrar arabayı çalıştırdım u dönüşü yaptım su lambası yandı indim baktım su eksilmiş bagajtan su koydum sonra ne göreyim attan su aktı bellki hortum patlamış veyahut radyatörden su kaçırıyor arabaya bıraktım orda yol kenarında bir arkadaşa telefon ettim geldi aldı şimdi evdeyim usta gidip alıcak ordan arbayı anlıyacagınız böyle bir gün geçti yorum yapmıcam yani çevirmedeki ceza yazma bahanesi ve beklentiyi anlayamadım neyse yazsın verdiğim para devlete gider hiç olmazsa anlayan anladı
arabaya gelince battıkça batarsın cinsten yeni bakımlar yapıldıktan sonra böye birşey şaşırttı valla heran birşeye kalkışabilirim bilmiyorum yüksek modele dönebilirm artık..