valla o kadar hızlısınki hızına yetişmek mümkün olmuyor ;Dhatırladığım kadarıyla
sportline a geçiceğin zaman biraz
sportline övülmüştü daha sonra gtı ile tabiki kıyaslayınca sana yetmedi ki normal, 1.6 ya geçmek istedin o bana yeter
sportline a gerek yok dedin daha sonra dizel istiyorum devir ekonomi devri dedin corsa ve fiesta ama büyük ihtimal fiesta dedin gerçekten çok ikilem var nasıl araba kullandıgını tam bilmiyorum ama hani bu kadar fikir değiştirmeye göre izlenimim madem aşırı sert kullanan ve ne bilim chip falan demişsin bunları düşünen biriysen bence hiç bu düşündüğün arabaları düşünme abi ne bilim git bir tane al ferrari eski kasalarından gazla git veya o sınıftan bir araç , şimdi tutupda corsa alıp chip falan denemek bana göre şeyler değil genellikle arabayla çok km yapan bir insanım benim için en başta tipi,yaşı,az yakması,konforu bunlar gelir ki
sportline dan memlundum tek değiştirme isteğim 98 olması alt modelli arabalar bana göre değil bunu anladım çünkü bu benim ilk arabam.. yoksa harika bir araç performans konusuna gelince bizim gibileri en azından beni, bu tarz arabalar istediğimde basıyorum ve bana yetiyor şimdilik tatmin ediyor beni ben bu konuyu okuldaki arkadaşlarımlada çok konuştum harbiden basmayı seven manyak ark larımda var altında m3 veya mustang le gelip gidiyorlar basıyorlar o yüzden basma gitme kelimesi bana bu sınıftaki araçlarda pek kulagıma ne bilim sempatik gelmiyor diyim o yüzden bende öle basma hastası olmadıgımdan hayatımdan memlunum tabiki mk3 gtı çok güzel araç ve fiyatıda uygun en azından uygun fiyata gazlamak isteyenler için (tabi gazlamak derken bana göre o da çok ayrıntılı bir durum 0-100 e kaç sn de çıktıgı hesaplandıgında eminim bir sürü araç çıkar bu sıralamada hangi sn ye tatmin eder insanı o da ayrı konu bütçe..vs bir sürü faktör var bence bu işlerde), bir fırsat ama böyle araçların az yakma ihtimali oldugunu düşünmüyorum bencede o yüzden ikilemdesin , çoğu araçın performansı seni tatmin etmiyor bindiklerinden daha sonra gtı yı arıyor tabiki gözün ama bu seferde onun yakışı sana fazla geliyor bence burda düşünüp karar vermek lazım polo araba değil diyorsun tabiki tartışmamak lazım ama bu laf neye göre kime göre ? belki sana denk gelen iyisi çıkmadı..vs vs neyle kıyaslanıyor ki polo? böyle konuşulursa mk3 de x bir arabaya göre araba değildir , denizi de ankarada tanıdıgımdan gerçekten onunda pejo suda harika bir araba sağlam gidiyor videoları koyucam yakında tahmınım onuda o araba tatmin ediyordur sonuçta biz ne kadar hız performans istesekte arabanın yakışı bizi engelliyor bazı isteklerde çok konuşuldu bu konu az yakan aşırı giden bir araba bu sınıfların fiyatlarında ben bilmiyorum olamazda zaten o yüzden
sportline seni tatmin etmemiş olabilir
neyse yani chip falan düşünmüyorum bütçemide yukarıda belirtmiştim tahmini olarak o paraya görede 4 alternatif yazdım bunlardan 2 si üzerine yoğunlaştım büyük ihtimalde fiesta olur dedim yine ark lardan kullandıgım bir araç beni memlun eder diye düşünüyorum tabiki yaza kadar hiçbirşey belli olmaz çevremiz geniş allaha şükür bakarız vw olur gene belli olmaz belki peder başka planlar yapıyor bana kendi arabasını verir bir bakmışım toyota cı olurum hayat hiç belli olmaz