Arkadaşlar arabam için son olarak yapmayı planladığım ses sistemimide bugun yaptırmış bulunmaktayım
sportline ım artık (bana göre) bana bu haliyle fazlasıyla yeter şu an nazar değmesin ,arabadan her binip indiğimde zevk alıyorum , özellikle ses sistemi deneyimi olmamış arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ederim bu gerçekten başka bir olay beklediğiminde kat kat fazlası oldu ,montajıda çok iyi bir yerde bu işin hakketten ustasına yaptırdım gerçekten müziği kaliteli dinlemek , arka camı sallandırmak başka birşeymiş
bir kaç aydır bu sistemle uğraşıyorum araştırıyorum bütçeme göre alabilceğimin en iyisini araştırdım ve sonunda sahip oldum , bu işte ilk olarak sürekli başını ağrıttığım d3n1s , atego kardeşime daha sonra istanbulda benimle beraber oradan oraya fink atan ouzoo kardeşime , ve bu iyi montajı yaptırmama vesile olan için beni yönlendiren deepblue (türker abime)(bugunde yanıma geldi montaj sırasında)daha ismini unuttuğum varsa bu bütün kardeşlerime teşekkür ederim başlarıını baya ağrıttım ama sonunda güzel birşey çıktı ortaya bu forumda böyle güzel dostluklara sahip olmak gerçekten güzel, söyliyeceklerim bu kadar , daha arabaya birşey yaptırmak istemiyorum ,fazlasıyla harika durumda isteyenler görme şansı var
montajdan sonra birde yıkattım keyfini çıkardım 4 5 saat gezdim neredeyse, maşallah nazar değmesin ..