ben hyundaı gordum . camurluktakı 16v yazısında 1 sokup . yerıne v koymus . o zaman v6 mı oluyor. şaka bır yana 1.6 16v polo 6n kasa ankarada var bıldıgım kadarıyla. o da bır bayanda ve arabası satılık degıl . madem sız ıddaa edıyorsunuz aracın lınkını rıca edebılır mıyız ? hadı dıyelım 1.6 16v . o araba 15 ten asagı alamazsınız. burda denız abımız sıze guzelce anlatmıs .
....... ilanı veren arkadaş da laf olsun diye arka tarafa 16 V logosu yapıştırmış öyle mi ? İlginç ...
16v logosu satılıyor. ısteyen alır ıstedıgı gıbı yapıstırır. ayrıca 1.6 16v olan pololar gti oluyor. ve arkasında 16v yazmıyor. 16v yazanlar 1.4 16v dohc motorlu
sportlıne . 16v olmadıgı halde 16v yazanalr benım gozumde kımse kusura bakmasın tabırı caızze amele oluyor.
ama ılanı gercekten merak ettım 1.6 16v . arastırıcam bakalım varmıymıs gercekten
korkmayın arabayı almayız. lınkı de paylasırsanız lınk uzerınden yorum yapalım. burda kımse kısmeyıde kırmamıs olur bu sayede. sahıbınden.comda amele cok . ornek dohc motora dodge motor yazan var. yanı arabadan anlamayan ınsan pıyasada cok . herkesın dedıgıne yazdıgına ınanmamak lazım . kı emınım o arac 1.6 dır ama 16v kesınlıkle degıldır.
arac ıcın sorular sormussunuz. suleyman abının belırttıgı gıbı bogaz kelebegı dısında hıc bır sorunu yoktur arabanın . kucuk bır arac. kullanmasıda bır o kadar keyıflı . konforlu bır aractır. 97-98 yıllarına gore son derece guzel ve
spor bır arac. alabılıyorsanız 1.4 16v alın derım . kıymetlı bır aractır.
saygılar onur..