heyt be çok güzel olmuş. gerçekten içimi yaktın usta. çok zevki adammışsın. helal olsun senin gibi adamlara.böyle arabasının değerini bilen kişileri hep takdir ettim.bu arada fotoğrafları çeken arkadaş işi biliyormuş.baya güzel gekmiş. ışık ayarı on numara.allah nazardan saklasın MAŞALLAHbi kırmızı vardı nette benimkini satıp onu almak istiyordum.tam anlamıyla senin araç gibi yapmak istiyordum.artık gerek kalmadı ikize gerek yok demi
eyvallah kardeşim böyle güzel şeyler düşünebiliosan eminim sen benden daha da hastasındır benden daha iyisini de yaparsın yap kardeşim bi kırmızı da sen hatta herkes yapsın hertaraf vw olsun kki eski bi tofaş sahibi olarak söyliyorum millet kurtulsun artık döküntülerden arabaya bindiğini hissetsin fotoğrafı çeken arkadaş da çok sevdiğim bir köğrenci kardeşimdir çok profesyonel değil ama elinden geldiği kadar güzel kareler yakalıyo ... tekrar çok çok teşekkürler yorumların için senden de allah razı olsun
araban çok güzel kardeşş...allah kaza bela vermesin arada bir dikmenini oralarda görüyorum bi ara gorursem bu sefer onunu keserım:)
yorumlar için sağolun kardeşlerim .... yaylar kesik fakat bütün işi yaylara yüklemedim amortisörlerede çok işlem yaptım hem pısık hem yumuşak oldu yani :)sürtme işini çamurluk ağızlarını açtırarak birde kamber ayarı verdirerek kestim