Gönderen Konu: Lütfen yardım. Fİyat kafamı karıştırıyor..  (Okunma sayısı 9105 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Lütfen yardım. Fİyat kafamı karıştırıyor..
« Yanıtla #14 : 29 Kasım 2010, 00:07:32 »
arabayı aldın tüplü ama işli değil fatura eski sahibine ait üzerinde onun adı yazıyor sen işletemessin ama oda artık işletemez çünki araba senin adına kaldınmı ortada yeni fatura lazım gittinmi tüpün takıldığı yere tüpü takan firma ayrı ona tank üreten firma ayrı tüpü takan firma 2 senede bir yeni marka tanklarla çalışıyor eski tankı eğer listeden çıkardıysa ozaman yandın arabana yeni tank takılacak 300tl ona gitti 1500tl fatura düzenlenecek 100de 18 . 300 tl ettimi 600 yeniden vize muayene sızdırmazlık ruhsat değişimi 15 günününü alır inim inim inlersin benim gibi valla :)başıma geldi ondan biliyorum.:)))

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 29 Kasım 2010, 00:11:20 »
bence tamamen gereksız bır arc bu . gereksız bı ton masrafı var hakıkaten :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Kasım 2010, 00:21:24 »
arabayı aldın tüplü ama işli değil fatura eski sahibine ait üzerinde onun adı yazıyor sen işletemessin ama oda artık işletemez çünki araba senin adına kaldınmı ortada yeni fatura lazım gittinmi tüpün takıldığı yere tüpü takan firma ayrı ona tank üreten firma ayrı tüpü takan firma 2 senede bir yeni marka tanklarla çalışıyor eski tankı eğer listeden çıkardıysa ozaman yandın arabana yeni tank takılacak 300tl ona gitti 1500tl fatura düzenlenecek 100de 18 . 300 tl ettimi 600 yeniden vize muayene sızdırmazlık ruhsat değişimi 15 günününü alır inim inim inlersin benim gibi valla :)başıma geldi ondan biliyorum.:)))
o ne ya abi yılan hikayesi gibi sök at hepsini yenisini taktır aynı hesap.Ben yeni bir projeyle halloluyor sanıyordum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı bbozkurt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2010, 08:38:15 »
ben bas bas bagırıyorum 2001 model tertemız beyaz renk var 18  lıraya.  ;D

nerde kaç model.. ben golf arıyorum varsa bildiğiniz temiz golf yardımcı olun irtibta geçelim..

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2010, 12:20:01 »
Dimi mis gibin polo var  ;D yalniz yeni polo gti da guzel be kirmizi
ADK

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2010, 22:32:54 »
mahmut abi ya korktum valla şimdi bnmkiside işli değil neden fatura onun satışı yapan kişinin üzerine arac bnm üzerime olunca neden olmuyo onu anlamadım abi ya ?

Çevrimdışı baco05

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2010, 10:33:15 »
korkutmayın arkadaşlar milletin gözünü bu kadar.
bir lpg yi bir araca işlettiysen başka bir araca işletemezsin (seri numarasında dolayı) . ama eğer işletmediysen eski fatura düzenlenir (kdv sini isteyebilirler) faturası kesilir, deposu farklı ise depo 100 tl (atıker) , sızdırmazlık 25 tl, muayene 140 tl doğru fakat, bunları hemen yaptırmaya gerek yok, muayene süresi dolunca, yaptırısın girersin muayeneye. böylelikle hesaplı hale gelmiş olur...
benim toyotaya işlenmemişti, (fatura da almadım),  söktürdüm golf e taktırdım (250 tl işçilk). böyle kullanıyorum muayenesi dolunca da işleteceğim...   

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 01 Aralık 2010, 10:56:31 »
ne gerek var bu kadar engameye ya aldığın adama söyle işletsin satsın yada alma arkadaşım paran çoksa zamanına perişanlığına yazık sahibenine söyle işletsin ayağına getirsin hiç uğraşmadan al.yeni fatura depo vize ruhsat sızdırmazlık kolaymı sanıyorsun benim 5 günüm gitti.hala pişmanım o şekilde aldığıma.şimdi araba alsam motordan kaportadan önce tüpe bakarım işli değilse 2bintl aşşada olsa almam.alma kardeşim göznünü korkutmak değil amacım seni uyarmak.

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 02 Aralık 2010, 13:09:46 »
Mahmut alma diyorsa alma. Ya da benim vaktim çok işim yok param var diyorsan al.

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2010, 16:44:05 »
18 .000 2001 aracıını satan arkadaş mail at görüşelim mail adresim [email protected]
kerim_dikmen

Çevrimdışı tyaniklar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2010, 07:40:57 »
Bu işler biraz da şans işi. Bende de 99 otomatik var gri. 14500'e aldım 150000 km'de. Ön kaputu değişmiş. Üst tavan arka sağ yada sol kapı bagaj kapısı hariç her yerde de boya var. Kontrol ettirdim kazası yok. Galerici sağlam bi arkadaş var 14500'e sen almazsan ben alayım dedi. Galeri o fiyatları veriyorsa alınır diye aldım ben de. Tek masrafım da motor soğutma suyu eksiltmesinden 400 lira gibi birşey oldu ki fiyata bakım da dahil. Ben anlamıyorum bu boyası var mı bilmem ne işlerinden boyasız arabaya 2 - 3 bin lira fazla vermeyi. Hiçbir sorunum yok çok şükür.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2010, 07:41:48 Gönderen: tyaniklar »