aracim artik navigasyonsuz harici olarak tomtom go 720T kullaniyorum onunda bataryasi bozuldu. ama özüne bakacak olursak harika bir icat..
benim $oyle bir tavsiyem olabilir. tomtom veya mio kullanin ozellikle tomtom pahali olabilir belki ama uzun vadeli du$unun... cunki TOMTOM dunyada en cok kullanicisi olan olan bi firma dolayisiyla
mapshare olayi cok zengin. nekadar cok kullanici okadar cok payla$im demek offical olmak $artiyla. cd software kurulumunu pcnize yapin gerisini tomtom halleder.
zira birba$ka navigation cihazlari az kullanisi oldugu icin fazla harita yol adres payla$ii yapamazlar. yani $oyle bugun cihaz hazirlandi fabrikadan cikti sadece bugune gore ayarli yarin yeni sokak yapildi bilmem biryere yeni evler yeni mahalleler vs vs. $uan kullanabilirsiniz belki ama bi sure sonra kafasi karisacak cihazinizin... hatta bazen surekli dönüp dola$tiriyorsa sizi bu yollarin degi$mesi isimlerin degi$mesi mahlle sokak vb $eylerle alakali ama bunlar tomtomda minimuma indirilmi$tir tamamen mapshare olayindan dolayi...
en onemlisi LIVE olayi vardir. canli olarak oan trafigin SIKI$IK oldugunu size aninda soyle ve kestirme rota teklif eder.asfalt otoban ara sokaklarla secenekler kullaniciya sunulur...mesafe yakindir km olarak ama hiz olarak uzundur bunlarida ayarlamaniz mumkun.
abonelik alip trafik kamera larina abone olabilir yoldaki radarlari gizli yada degil harici guvenlik kameralarini hepsini onceden uyarilarak haberdar olabilirsiniz... veee dokunmatik ekran dedim ama icabinda dokunmadan sesli konu$arakta adres girebilir dilediginiz yere gidebilirsiniz tomtomla....TOMTOM en iyisi..nekadar cok kullanici okadar adres kaydi demek degi$ikliklerden haberdar olmak demek... az kullanicililar uydusu az olanlar i$e yaramaz bikac sonra veya sene sonra farkedilir bu...
ba$ka ozelliklerinide yazayim..
diyelimki ayni cihazdan ba$ka arkada$inizda var mail adreslerinizi giriyorsunuz internet olmasi $artiyla telefon vasitasiylada olabilir....arkadasiniz nerede olursa olsun onun oan itibariyle nerede oldugunu gorebilirisniz haberi olmadan dahi mumkun bu sadece sizde kayitli olsun cihazi...sonra telefonla arayip sorun nerdesind iye evd euyuyorum diyebilir? sende hadi len ordan deme $ansina sahipsin
ve tamamen dokunmatik ekran.mesajla yollayabilir googleda girebilirisniz telefon rehberinizi yukleyebilir arama yapabilirsiniz...
yeni rotalar duzeenleyebilirsiniz
veya tarihi mekanlari gorebilir haberdar olabilirsiniz okullar eczaneler postane bank bankamatikler benzinlikler ali$veri$merkezleri akliniza ne geliyorsa! hepsi....